Solution Seller till Idnet AB

Solution Seller till Idnet AB

Har du en bakgrund inom systemförsäljning av komplexa IT system? Vill du arbeta med strategisk försäljning i ett innovativt bolag?

Idnet AB fortsätter att växa och utökar nu sitt säljteam med en branscherfaren kollega. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg och tillåtande kultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter
Som Solution Seller är ditt ansvar att erbjuda systemlösningar till Idnets fokuskunder inom retail-segmentet i linje med Idnets strategier och övergripande mål. Du påvisar nyttan och ROI'n på ett tryggt och seniort sett. Du arbetar konsulterande och har ett övergripande ansvar mot dina kunder. Tillsammans med dina specialistkollegor inom respektive område skapar du ett projektteam för att driva och utveckla affären framåt. Resor förekommer, primärt i Sverige och Skandinavien.

Rollen innefattar:
  • Bearbetning av nya prospekts och befintliga kunder på ledningsnivå
  • Övergripande kunskap av dina kunders behov
  • Införsäljning av kundnyttan av Idnets systemlösningar
  • Budgetansvar
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom lösningsinriktad försäljning av komplexa systemlösningar med en gedigen förståelse för IT-system. Du är van att prata kundnytta och skapar dig lätt en förståelse för vad kunden behöver och efterfrågar.
  • Erfarenhet av affärskritiska retailsystem, t.ex. POS/BO/ERP/E-Commerce m.fl.
  • Körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vem är du?
För att lyckas i rollen är du resultatdriven, självgående och förtroendeingivande.
Du är kommunikativ och van att föra en dialog bland personer på management nivå. Du har ett starkt affärsdriv och trivs i att arbeta i en tvärfunktionell arbetsmiljö. Prestigelös och ödmjuk är ord som beskriver dig samtidigt som du är rak och tydlig i din dialog. Du är kreativ då en del av rollen innefattar strategiskt arbete kring hur vi skall utveckla Idnets affär.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personlig presentation. Vi frågor är du varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult
Linnea Gabrielsson, linnea.gabrielsson@lernia.se eller 0722-54 64 09.

Om Idnet
Idnet AB är ett IT - bolag som digitaliserar lager och butik. Vi ger våra kunder moderna och framtidssäkrade IT-verktyg med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd. Vi är ca 55 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg, Lund, Kista och Oslo. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och att vi ska vara en sund och utvecklande arbetsplats där alla trivs. Sedan 2017 är vi certifierade som ett Great Place to Work av organisationen A Great Place to Work. Men vi nöjer oss inte där - vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli utnämnd som en av Sverige bästa IT-arbetsgivare.

Se filmen om Idnet här!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.