Applikationskonsult till Idnet AB

Applikationskonsult till Idnet AB

Idnet är mitt i en spännande tillväxt i form av flertalet nya projekt och kunder. De behöver nu utöka med dig, en vass applikationskonsult som brinner för teknik, innovation och applikationshantering!

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg, tillåtande kultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter
Som applikationskonsult arbetar du i huvudsak med projektbaserade uppgifter inom applikation, konfigurering och MDM, Mobile Device Management. Du har en rådgivande roll mot kund i relation till best practice och erfarenhet från motsvarande projekt. Rollen innefattar även:
 • Förvaltning av befintliga kunders lösningar och eftermarknad
 • Konfiguration, serviceunderhåll och support på progaramvaror såsom SOTI, Mobicontrol och elektroniska hylletiketter från SES Imagotag
 • Rådgivning mot våra kunder gällande applikationer som Idnet levererar
 • Konsultuppdrag hos Idnets kunder där du arbetar on-site
 • Framtagning av konfrugationsmallar av mobila enheter
 • Ansvarar för tid -och kostnadsrapportering för egen tid samt underlag för debitering
 • Rollen innefattar även en del reseaktiviteter, primärt i Skandinavien men resor i Europa förkommer
Din bakgrund
Du har erfarenhet av applikationshantering som first linesupport, IT tekniker eller liknande roll och är van att arbeta projektbaserat nära kund. Andra kvalifikationer som du har är:
 • Utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande inom IT
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom applikationshantering
 • Svenska och engelska, obehindrat i tal och skrift
 • B-körkort
Det är en fördel om du har:
 • Erfarenhet av MDM, ex: SOTI, MobiControl eller liknande produkter
 • Grundläggande praktisk utbildning/erfarenhet inom programmering och interaktioner
 • Teknisk kunskap och kompetens om hårdvara enligt Idnets sortiment (handdatorer, truckterminaler och annan mobil utrustning)
 • Kunskap inom trådlösa nätverk
Som person är du självständig, social och en problemlösare. Då du kommer att vara involverad i flera projekt samtidigt ser vi att du arbetar mål -och resultatinriktat, drivs av nya utmaningar och strävar efter att ständigt utveckla din tekniska kunskap och bredd. Att arbeta i team är inga konstigheter och du lever för teknik på och utanför arbetet. Självklart månar du om bästa kvalitet i allt du gör!

Saknar du någon av ovanstående kvalifikationer? Det hindrar inte den vi söker från att skicka in sin ansökan

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på nummer 0722 54 64 09 eller mail: linnea.gabrielsson@lernia.se.

Om Idnet AB
Idnet AB är ett IT - bolag som digitaliserar lager och butik. Vi ger våra kunder moderna och framtidssäkrade IT-verktyg med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd. Vi är ca 55 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg och Kista. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och att vi ska vara en sund och utvecklande arbetsplats där alla trivs. Sedan 2017 är vi certifierade som ett Great Place to Work av organisationen A Great Place to Work. De undersöker årligen den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats och baseras på medarbetsupplevelsen. Den senaste mätningen hos oss visade att hela 98% av oss medarbetare menar att Idnet är en riktigt bra arbetsplats och att 100% är stolta över att säga var vi arbetar och över det vi tillsammans åstadkommer. Men vi nöjer oss inte där - vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli utnämnd som en av Sverige bästa IT-arbetsgivare.

Se filmen om Idnet:
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.