Operativ Inköpare till Icomera, Göteborg

Operativ Inköpare till Icomera, Göteborg

Icomera söker nu en Operativ Inköpare! Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Göteborg. I rollen ansvarar du för operativa inköp kopplade till ett antal leverantörer. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i Supply Chain-teamet och rapporterar till Head of Supply.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Verkställa anmodade köp genom att allokera dessa mot ramavtal och avropa genom att ställa ut skriftlig inköpsorder
 • Bevaka ordererkännanden
 • Bevaka leveransernas rättidighet och säkerställa hemtagning
 • Utföra expediting (leveransbevakning) samt kvalitetskontroller
 • Hantera reklamationer och garantiärenden
 • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal för att identifiera prisavvikelser
 • Avstämning mot kontraktsleverantörer avseende prognos, utfall och leveranser
 • Delta i prognosarbetet internt mot företagets sälj- och marknadsorganisation
 • Hantera tvister inom ramen för gjorda köp
Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning samt minst två till tre års praktisk erfarenhet av inköpsarbete. En annan förutsättning för att lyckas i rollen är att du kan hantera olika IT-system, särskilt SAP och Excel då mycket av ditt arbete sker i dessa system. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du noggrann, stresstålig och kommunikativ. Du har ett starkt personligt driv, motiveras av att nå resultat och har ett självklart affärsfokus i allt du tar dig an. Icomera har en positiv kultur och för att trivas i organisationen tror vi att du är flexibel, prestigelös och tycker om snabba beslut.

Vad vi erbjuder dig:
 • Möjlighet att påverka framtidens teknik för publika transporter - vi är mitt i den miljömässigt mycket viktiga "smart-society" rörelsen, som minskar utsläpp och förbättrar livskvalitén runt om i världen
 • Att vara en del av en verkligt innovativ och snabbt växande marknad
 • En mycket flexibel, rolig och varierad arbetsdag i en teamfokuserad miljö
 • På Icomera får du en möjlighet att arbeta med produkter som är synliga för ett stort antal användare både i Sverige och runt om i världen, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie, varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och brev via jerrie.se Sista ansökningsdatum är den 22 januari och urval och intervjuer startar vecka 3. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.

Icomera blev utsett till Karriärföretag både 2015, 2016 och 2017. Har du läst annonsen och är nyfiken men är inte riktigt redo att söka än? Ring så berättar jag gärna mer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Icomerais the world's leading provider of wireless Internet connectivity for public transport, committed to promoting green mobility. Serving millions of Wi-Fi users in more than 40 countries worldwide, our award-winning technology makes public transport a better, safer, more attractive option for passengers, supporting our mission to reduce carbon emissions by 3-4 million metric tons over the next 4 years.

A wholly-owned subsidiary of ENGIE Ineo, Icomera is headquartered in Gothenburg, Sweden, with offices in the United States, the United Kingdom, Germany, France and Italy.