Head of Operations EMEA till Icomera, Göteborg

Head of Operations EMEA till Icomera, Göteborg

Vill du arbeta på ett innovativt, snabbväxande och internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? På Icomera arbetar du med produkter som används av ett stort antal användare både i Sverige och internationellt, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika. Rollen som Head of Operations är en helt ny roll på Icomera och en unik möjlighet för dig med några års erfarenhet inom operations, projektledning och ledarskap.

I rollen som Head of Operations ligger fokus på att säkerställa att den operativa verksamheten inom EMEA fungerar optimalt och ligger i linje med Icomeras strategier. Vidare ansvarar du för att möta kundernas förväntan gällande leverans, projekt och support - utveckla och förbättra befintliga processer och arbetssätt, samt säkerställa att nyckeltal uppfylls. Du ingår i EMEA:s ledningsgrupp och rapporterar till Thomas Roberts, SVP EMEA. Du blir en nyckelperson i organisationen och arbetar i nära samarbete med dina kollegor på Supply Chain, Custom Development, Finance samt Icomeras ledningsgrupp. Du utvecklar även synergier med Icomeras dotterbolag och tjänsten innebär därför en del resor, främst inom Europa.

Vi ser att du har ledarerfarenhet och intresse för teknik och innovativa lösningar. Eftersom engelska är företagets koncernspråk, har du en utmärkt förmåga att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande men inget krav.

Som person är du strategisk, analytisk och kommunikativ. Du har ett starkt personligt driv, motiveras av att nå resultat och har ett självklart affärsfokus i allt du tar dig an. Icomera har en positiv kultur och för att trivas i organisationen tror vi att du är flexibel, prestigelös och tycker om snabba beslut. Icomera är stolta över att främja en företagskultur som präglas av inkludering, mångfald och jämlikhet, där du som medarbetare får möjlighet att utveckla dig själv i takt med företaget.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev på www.jerrie.se senast den 7 november. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Icomerais the world's leading provider of wireless Internet connectivity for public transport, committed to promoting green mobility. Serving millions of Wi-Fi users in more than 40 countries worldwide, our award-winning technology makes public transport a better, safer, more attractive option for passengers, supporting our mission to reduce carbon emissions by 3-4 million metric tons over the next 4 years.

A wholly-owned subsidiary of ENGIE Ineo, Icomera is headquartered in Gothenburg, Sweden, with offices in the United States, Canada, the United Kingdom, Germany, France and Italy.