Nätverkstekniker till Icomera, Göteborg

Nätverkstekniker till Icomera, Göteborg

Vi är på en expansiv resa och vårt IT Operations team växer. Därför letar vi nu efter vår nästa kollega som tillsammans med oss vill vara med och säkerställa att vi har ett välfungerande nätverk som kan leverera den stora mängd data som krävs varje dag.

Vad Icomera erbjuder dig
 • En arbetsmiljö där vi är öppna för nya idéer och vågar testa nya metoder, tekniker och arbetssätt. Vi tar hand om varandra och har roligt tillsammans. Det är en teambaserad arbetsmiljö där vi tillsammans firar våra framgångar, stora som små.
 • Spännande och varierande arbetsdagar.
 • Fräscha och moderna lokaler inne i centrala Göteborg.
 • Vi värnar om din hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag.
Ansvarsområden
Som nätverkstekniker kommer du vara en del av vårt IT Operations team på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor i nätverksgruppen. Du kommer få stor frihet men också tillsammans med oss ta ett stort ansvar över tekniska beslut och policys. Tech-stacken är baserad på Juniper och Palo Alto och Icomeras egenutvecklade produkter.

Vi är världsledande inom vårt område. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för utveckling och underhåll av vår nätverksinfrastruktur som dagligen levererar stora mängder datatrafik till över 31 000 tåg, spårvagnar och bussar över hela världen. Det innebär att det kommer vila ett stort ansvar på dina axlar men du kommer inte vara ensam, utan du gör det här tillsammans med oss, där alla stöttar varandra för att leverera bästa möjliga resultat. Vi har en riktigt bra laganda och hoppas att du vill vara med och fortsätta bidra till vår gemenskap.

Du kommer rapportera till Jonatan, en ledare som värnar om ett tätt samarbete och en öppen dialog som baseras på förtroende och samsyn. Jonatan och övriga teammedlemmar har ett stort intresse för teknik, datorer, dataspel och klättring, men du är självklart välkommen oavsett vilka dina intressen råkar vara!

Vi tror att du är
passionerad när det gäller nätverk och du har ett starkt driv av att vilja lära dig mer varje dag. För dig är det självklart att du alltid gör ditt bästa och du stöttar dina kollegor när de behöver dig, precis som de kommer hjälpa dig när du behöver det. Då vårt nätverk behöver fungera smidigt 24/7/365 innebär det att vi ibland behöver jobba på kvällar, nätter och till och med helger. Vi förväntar oss att du känner dig bekväm med det upplägget och att du känner att det är en självklarhet att finnas där för våra kunder och slutanvändarna när de behöver det. Du kommer vara en del av vårt on-call team.

Vi söker dig som:
 • Har en teknisk utbildning inom nätverk eller data på en eftergymnasial nivå.
 • Mycket god förståelse för Routing protokoll (OSPF, BGP), switchar, felsökning, VPN (OpenVPN IPsec)
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har jobbat i Linux servermiljö
 • Har lätt för att kommunicera i tal och skrift
 • Är flytande i det engelska språket i tal och skrift
Det är också önskvärt om du:
 • Har certifikat inom nätverk som t.ex. CCNP eller motsvarande
 • Har erfarenhet av IP-register som RIPE och ARIN
 • Har arbetat med brandväggar och säkerhetspolicys
 • Har jobbat med AWS och/eller VMware
 • Har arbetat inom ett växande techbolag
 • Är flytande i det svenska språket
Din ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Icomera med Jerrie. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du söker tjänsten med bifogat CV via jerrie.se. Vi tillämpar ett löpande urval. Välkommen med din ansökan senast den 17 maj.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Icomera is the world's leading provider of wireless Internet connectivity for public transport, committed to promoting green mobility. Serving millions of Wi-Fi users in more than 40 countries worldwide, our award-winning technology makes public transport a better, safer, more attractive option for passengers, supporting our mission to reduce carbon emissions by 3-4 million metric tons over the next 4 years.

A wholly-owned subsidiary of ENGIE Ineo, Icomera is headquartered in Gothenburg, Sweden, with offices in the United States, the United Kingdom, Germany, France, Italy, Ireland and Canada.