Agil Coach till Icomera - Göteborg

Agil Coach till Icomera - Göteborg

Vill du arbeta på ett innovativt, snabbväxande, produktbolag som är marknadsledande i sin bransch? På Icomera arbetar du med produkter som används av ett stort antal användare både i Sverige och internationellt, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika. Rollen som Agil Coach är helt ny och en unik möjlighet för dig med tidigare erfarenhet inom området att vara med och göra skillnad och driva en förändring.

I rollen som Agil Coach på Icomera kommer du kontinuerligt att utveckla mjukvaruteamens agila arbetssätt, stödja produktägare och teammedlemmar för att säkerställa att de har förutsättningar till att leverera än mer värde och effektivitet. En viktig del i rollen är att visualisera lagkapacitet, framsteg och teamets nuvarande ledtider på ett pedagogiskt sätt. Du får coacha team och individer för att skapa ett gemensamt agilt arbetssätt både inom enskilda team och mellan olika avdelningar, med målsättning att säkerställa en framgångsrik förändring inom Icomera. För att driva och utveckla den agila resan behöver du givetvis kommunicerar med många olika personer på olika nivåer i organisationen.

Arbetet innefattar att planera och facilitera allt ifrån veckoplanering till Big Room planning, månadsdemo, arbeta med Roadmap, driva workshops, analysera och lära ut färdigheter kring införande av Agila-metoder. I rollen ges du stort mandat att på egen hand driva ditt arbete i en snabbrörlig miljö.

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet som Agil Coach och vana att coacha flera produktägarteam samt tidigare erfarenhet som Scrum Master. Vi ser gärna att du har:
 • Erfarenhet av olika tillvägagångssätt för att implementera den agila processen i företag
 • Vana att facilitera planeringsmöten, utbildningar och driva workshops
 • Erfarenhet av att arbeta med Roadmaps och processer
 • Kunskap att tillämpa verktyg och tekniker som ökar samarbete, förutsägbarhet, transparens vilket främjar en kultur för experiment och innovation
 • Förmåga att coacha utvecklingsteam och ledare för att snabbt leverera kvalitativ mjukvara av hög kvalitet på ett hållbart sätt
 • Erfarenhet av att arbeta i ett crossfunktionellt team i en globalkontext
 • Erfarenhet av att arbeta i en produktdriven organisationsmiljö
Som Agil Coach har du en vilja att ständigt förbättra och drar dig inte för att utmana nuvarande tankemönster för att tillsammans hitta den bästa vägen framåt. Du gillar att kommunicera och anpassar din coachning utefter individens eller teamets mognad. Du är duktig på att förklara idéer och inspirera andra att prova nya arbetssätt.

Vad vi erbjuder dig:
 • Att vara en del av en verkligt innovativ och snabbt växande marknad
 • Möjlighet att påverka framtidens teknik för publika transporter - vi är mitt i den miljömässigt mycket viktiga "smart-society" rörelsen, som minskar utsläpp och förbättrar livskvalitén runt om i världen
 • En mycket flexibel, rolig och varierad arbetsdag i en teamfokuserad miljö
 • På Icomera får du en möjlighet att arbeta med produkter som är synliga för ett stort antal användare både i Sverige och runt om i världen, inklusive passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie, varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV eller din LinkedIn nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26/1. Vid frågor kontakta Maria Nilzon på 0763-935340. Har du läst annonsen och är nyfiken, men är inte riktigt redo att söka än? Ring så berättar jag gärna mer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Icomerais the world's leading provider of wireless Internet connectivity for public transport, committed to promoting green mobility. Serving millions of Wi-Fi users in more than 40 countries worldwide, our award-winning technology makes public transport a better, safer, more attractive option for passengers, supporting our mission to reduce carbon emissions by 3-4 million metric tons over the next 4 years.

A wholly-owned subsidiary of ENGIE Ineo, Icomera is headquartered in Gothenburg, Sweden, with offices in the United States, Canada, the United Kingdom, Germany, France and Italy.