Receptionist & servicedesk till IVL Svenska Miljöinstitutet AB

Receptionist & servicedesk till IVL Svenska Miljöinstitutet AB

Är du en driven receptionist som är duktig på IT och intresserad av en roll där du även är en intern servicehubb? Gillar du ett varierat arbete där du tar hand om både löpande administrativa uppgifter och att ge service? Trivs du dessutom på en arbetsplats som gör skillnad när det gäller samhällets miljöarbete? Då är du kanske vår nya kollega!

Om rollen

Som receptionist bemannar du vår reception, växel och servicedesk. Det är en omväxlande roll där du jobbar brett med flera olika frågor, du har koll på det som händer i vår organisation och ger professionell och snabb service oavsett om det gäller att fixa lunch till ett kundmöte eller ge användarstöd till en kollega. Du har kontakt med hela verksamheten och finns tillgänglig när de behöver hjälp. Arbetet sker i nära samarbete med IT-teamet och du stöttar med att hantera vanliga förekommande IT-supportfrågor som uppstår. I rollen ingår också att ta hand om praktiska saker i onboarding- och offboardingprocesserna samt att arbeta i våra administrativa processer, t ex rapportregistrering och registervård i Salesforce. Tillsammans med kontorsansvarig sköter du kontorets bud- och posthantering, beställningar och stöttar i löpande kontorsservice. I adminteamet ingår det, förutom receptionist, även en kontorsansvarig i Göteborg samt tre kollegor på kontoret i Stockholm.

Din arbetsplats är i vår reception på IVL:s Göteborgskontor vid Kapellplatsen.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du
  • Minst gymnasial utbildning
  • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av servicerelaterat arbete, t ex i reception eller servicedesk
  • Goda IT-kunskaper och mycket goda kunskaper i Microsoft Office 365 på den nivån att du kan hjälpa andra med vanliga problem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i CRM-system, tex Salesforce.

Dina personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, driven, noggrann och ansvarstagande. Du arbetar självständigt, har god samarbetsförmåga och en hög grad av servicekänsla. Du är van att kommunicera och trivs i en roll där du får ha mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du är en förändringsinriktad person som tar initiativ och som motiveras av att utvecklas. Du har lätt för att sätta dig in i nya IT-system och får gärna ha erfarenhet av växel- och besökssystem. Det är positivt om du har ett intresse av samhällsutveckling och hållbarhetsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med stora möjligheter till utveckling och att prova egna idéer. Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö där alla har en stor del eget ansvar och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Som medarbetare på IVL blir du del av en arbetsplats som värdesätter mångfald, samarbete, innovation och engagemang. Här finns en härlig gemenskap med såväl idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Vi sitter i aktivitetsbaserade lokaler. Hos IVL får du möjlighet att arbeta med ditt hållbarhetsengagemang på riktigt!

Övrig information

För ytterligare information kontakta gärna rekryterande chef Peter Lindén på 010-788 68 69 eller peter.linden@ivl.se

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning, med inledande provanställning.
Placeringsort: Göteborg

Vänta inte med din ansökan. Vi kommer att utvärdera ansökningar och intervjua kandidater löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Peter Lindén
Telefon 010-7886500
Email Mejla Peter Lindén
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ivl.se
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IVL Svenska Miljöinstitutet AB (IVL) bedriver forskning och konsultverksamhet inom hela miljö- och hållbarhetsområdet. Våra konsultuppdrag vilar på vetenskaplig grund, vår forskning präglas av tvärvetenskap och systemtänkande. Kundkretsen återfinns inom alla branscher, myndigheter och organisationer. Basen för verksamheten är Sverige och Europa men kunderna finns i hela världen, inte minst i Kina där IVL har haft verksamhet i över 30 år. IVL har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Fiskebäckskil, Skellefteå, Beijing, Shanghai och Mumbai.

Koncernen omsätter 420 MSEK. Stiftelsen Institutet för Vatten- och Luftvårdsforskning (SIVL), är ensam ägare av IVL och tillsammans med näringslivet och statens myndigheter etableras samverkan i viktiga frågor inom området miljö och hållbar utveckling. I våra styrelser sitter representanter från både näringsliv och statens myndigheter.

På IVL arbetar över 360 ingenjörer, kemister, marinbiologer, geologer, beteendevetare, statsvetare, kommunikatörer och många fler. Vår vision är att driva på omställningen till ett hållbart samhälle och gemensamt för alla våra uppdrag är ett samspel mellan såväl ekologiska som ekonomiska och sociala perspektiv.