Erfaren Tekniker inom AV-Teknik

Erfaren Tekniker inom AV-Teknik

Det är i uppförsbackarna man rycker och nu behöver vi mer folk. Med en ökad förfrågan samt ett enormt intresse för bra möteslösningar behöver vi förstärka med någon som kan avlasta våra säljare.

Vi söker dig med minst några års erfarenhet av AV-teknik som vill arbeta med att designa och räkna på anbud. Du bör vara noggrann, självgående och ha en djup teknisk förståelse.

Hos oss erbjuds du en kreativ och stimulerande miljö där det är nära till beslut och där du kan vara med och påverka. Du kommer arbeta med avancerad AV i en internationell miljö mot större företag och organisationer. Kort sagt en innovativ och utvecklande miljö. Som arbetskollegor får du några av de allra bästa i branschen.

I din ansökan ser vi gärna att du skickar CV och personligt brev till johan.kinnerfors@itmab.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande där tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 15:e juni, skicka därför din ansökan redan idag för att vara en del av urvalet!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.itmab.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision att alla era möten ska fungera optimalt. Med 20 års erfarenhet av att skapa inspirerande och kreativa mötesmiljöer kan vi hjälpa våra kunder att få ut så mycket som möjligt av sina möten. Vi är en oberoende partner som arbetar med de ledande leverantörer på marknaden. Vi kan hjälpa er att transformera era mötesrum så att ni kan mötas utan att behöva resa. Med lösningar som är lätta att arbeta med och som alla kan använda.
Vi är en del av GPA. GPA är välrdens största organisation av AV- och Mötesteknik. Med 4000 specialister i 50 länder kan vi installera och ta ansvar för mötestekniken för globala organisationer.