Publics Sales Representative till ISS Sverige

Publics Sales Representative till ISS Sverige

Public / Bid Sales Representative
Sverige

Har du kunskaper inom LOU samt de regelverk som styr den offentliga marknaden? Här erbjuds du en roll på en arbetsplats där våra värderingar är grunden i allt vi gör - kunskap, entreprenörskap, ansvar, kvalitet och gemenskap.

Din roll
På ISS levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål, här får du chansen att erbjuda helhetstjänster som lokalvård- och kontorsservice. Som Public Sales Representative driver och projektleder du offentliga upphandlingar till vinnande anbud med upphandlade myndigheter, från kvalificering av upphandlingsunderlaget till dess att avtal är skrivet och överlämnas till avtalsansvarig.

För att lyckas maximalt i rollen bör du ha intresse av text, både att skriva samt att förstå avancerade texter inom juridik. Rollen innefattar också omvärldsbevakning och kalkylering tillsammans med övriga i teamet. Du utgår ifrån det ISS-kontor som finns på din hemort.  

Din profil
Dina personliga egenskaper kännetecknas av ett utvecklat affärstänk. Vi söker dig som har hög social kompetens och ett analytiskt tänkande men inte minst att du har ett starkt personligt driv och engagemang samt en vilja att utvecklas och prestera på en hög nivå. Du ser värdet i att arbeta med att bygga långsiktiga relationer, både internt och externt. Vi söker dig som har goda kunskaper inom LOU med dokumenterade resultat. Om du har en relevant erfarenhet inom Facility Management är det starkt meriterande.

Krav

  • Erfarenhet inom offentlig marknad och kunskaper inom LOU
  • Erfarenhet av projektledning och förhandling

Önskade kvalifikationer

  • Erfarenhet inom Facility Management
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi / juridik eller motsvarande

Vi erbjuder
På ISS möter vi våra medmänniskor med respekt, här arbetar vi med gemensamma värderingar och uppmuntrar alla att förverkliga sina talanger. Vår vision är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i vår bransch. Det finns enorma möjligheter för entusiastiska och engagerade människor. ISS har ett branschledande utvecklingsprogram som ger allt från introduktionskurser till skräddarsydda ledarskapsutbildningar.

  • Ett fritt, stimulerande och utvecklande arbete
  • En organisation med stora utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt
  • Värderingsstyrt bolag med välmående medarbetare
  • Entreprenöriellt och kundfokuserat företag som är snabbfotade med tydliga strukturer och processer
  • Marknadsmässiga villkor

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720920963.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om ISS
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Försäljning, Key Account Manager, Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!