ISP SPORT SÖKER EN CONTENT PRODUCER

ISP SPORT SÖKER EN CONTENT PRODUCER

Älskar du film & bild, vill skapa content och vara en del av ett expansivt, stabilt bolag? Vill du ha en vardag kantad av idrott och arbeta med några av Sveriges största idrottsföreningar och idrottsförbund? Då vill vi ha med dig på resan.

I den här rollen kommer du främst fokusera på att skapa content till våra kunder och uppdragsgivare. Du kommer att arbeta nära vår digital marketing manager och producera film och rörligt material. Du kommer bland annat finnas på plats under idrottsevenemang för att filma & fota och därefter producera färdigt filmmaterial.

Det är starkt meriterande om du är idrottsintresserad och ett plus i kanten om du har kunskap inom Photoshop, InDesign och sociala medier.

För denna tjänst söker vi dig som:

- har erfarenhet av Adobe Premiere Pro och Adobe After Effects
- kan hantera en kamera gällande rörlig -och stillbild
- har en kreativ ådra och kan ta ett helhetsgrepp kring en produktion från start till mål
- gillar att arbeta självständigt och ta eget ansvar
- innehar B-körkort

ISP erbjuder dig:
  • Chansen att representera ett varumärke med gott rykte och lång historik
  • En spännande vardag i en ledande, stabil organisation med expansion på agendan
  • Ett starkt sammansatt team med höga ambitioner
  • Tillgång till breda kontaktytor inom idrotten och Svenskt näringsliv
  • Arbeta nära Djurgården Fotboll, Djurgården Hockey, Malmö Redhawks, BK Häcken, Kopparberg Göteborg FC, IFK Göteborg, X- Country Ski Team, Svenska Friidrottsförbundet, SVFF, Handbollslandslaget och Forza Football.

Vill du bli en del av vår startelva? Skicka din ansökan till jobb@isp-sport.se. Vi hanterar ansökningar löpande. För mer information om ISP kolla gärna in våra sociala medier eller isp-sport.se
Mer info
Telefon 0734130514
Email Mejla ISP Sport & Marketing AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia, Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.isp-sport.se/
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISP levererar framgångskoncept till företag, förbund och föreningar sedan 1985. Dels handlar det om företag som vill utveckla och modernisera sin marknadsföring, både när det gäller exponering och att stärka varumärket. ISP har också modellen att utveckla och maximera intäkterna för förbund och föreningar, där båda parter blir vinnare.

För att vara framgångsrik hos oss krävs att du gillar att hålla högt tempo och att arbeta som en del av vårt lag. Du vill vara en del av ett passionerat gäng och motiveras av att prestera resultat utöver det vanliga, både själv och tillsammans med andra. Du kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.