Head of sales till ikaros i göteborg

Head of sales till ikaros i göteborg

Tycker du om att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och kollegor? Då är detta en möjlighet för dig!


OM ROLLEN

Hos IKAROS är kunden i fokus och våra engagerade konsulter kombinerar förståelse för kundens behov med teknisk spetskompetens och goda relationer. I rollen som Head Of Sales blir din uppgift att vårda och utveckla våra kundrelationer. Det innebär att du arbetar nära våra kunder, lyssnar och ställer frågor för att förstå behov och hitta smarta affärslösningar. På detta vis skapar du förtroende och tillit. Hos IKAROS får du som Head Of Sales en mycket betydelsefull roll att matcha kundens önskemål med våra erfarna konsulter, vara med att forma framtida kompetenser utifrån dialog med kunder, stötta i rekryteringsprocessen, bearbeta potentiella kunder och vara med i Ikaros framtida affärsutveckling. Din kompetens och input är värdefull då du arbetar aktivt med att söka, intervjua och medverka till att hitta morgondagens talanger.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har relevant erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett stort intresse av att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer. För att lyckas har du stark drivkraft och älskar att leverera resultat. För oss är personlighet och inställning avgörande. Det är en fördel om du har erfarenhet av konsultbranschen i kombination med ett intresse av IT och digitalisering. Vi tror att du är lika nyfiken som vi och att du ständigt vill testa och lära dig nya saker.

På IKAROS tror vi på teamwork. Alla är lika viktiga och behövs för vår gemensamma framgång. Vi tillämpar självledarskap vilket innebär att du kommer få mycket stor frihet att leda ditt eget arbete och att det bara är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Givetvis kommer du få stöd och coachning från övriga teamet, men det är viktigt att du snabbt kan ta ägarskap över försäljningen och vilja driva den självständigt.


ANSÖKAN & KONTAKT

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@yourtalent.se

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IKAROS är ett partnerägt bolag. Bolaget grundades 1976 och vi är idag drygt trettio konsulter och fler är på väg in. På Ikaros har vi spetskompetens inom områdena Data & analytics, Metod Process & Ledning och Utveckling & arkitektur. Vi har ett stort fokus på kontinuerlig kompetensutveckling och tror på att ständigt utvecklas som konsulter för att hänga med i utvecklingen hos våra kunder. Förutom att vi investerar tid på att följa med i de senaste trenderna och teknikerna utbildar vi alla medarbetare i viktiga konsultförmågor så som samarbete och att coacha medarbetare, både internt och på konsultuppdrag. För oss är det viktigt att vi tar ett samhällsansvar och att vi engagera oss lokalt i Göteborg. Det gör vi genom att engagera oss i EB-loppet, samt stötta Göteborgs Stadsmission och deras arbete för utsatta familjer i Göteborg. Läs mer på www.ikaros.se