Identity and Access Management konsult (IAM)

Identity and Access Management konsult (IAM)

Är du tekniskt intresserad och vill jobba med IT säkerhet hos stora etablerade bolag?

Vill du vara med och forma ett nystartat bolag med stora ambitioner?

Ansök till denna spännande tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara delaktig i ett litet tight team där en senior erfaren anställd agerar som mentor och stöd i arbetet. Tillsammans arbetar teamet med att samla in och bearbeta information gällande människors identiteter i bolag som IDNode jobbar med.

För att på ett säkert och tryggt sätt arbeta med identiteter är det viktigt att olika programvaror pratar och synkar säkert med varandra. Som anställd på ett bolag har man oftast tillgång till olika system, beroende på vilken fattning man har. Om man t.ex. blir befordrad till en annan tjänst och därmed får tillgång till andra system så kommer du att öppna upp, eller begränsa tillgången på ett smidigt sätt. Detta system kommer du vara med och skapa.

Arbetet sker mestadels ute hos kund, men kan även drivas lokalt på IDNodes kontor.

Din profil

Som person ser vi att du har genuint intresse för teknik och området Identity Access Management (IAM). Vi vill också att du trivs som att arbeta som konsult och har stor förmåga till att lösa komplexa lösningar inom IT.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning från ex. Chalmers maskin, elektro, data/IT eller systemvetenskap på GU. Alt. Yh- utbildning med stort intresse för säkerhetsfrågor.
  • Svenska i tal och skrift
  • Genuint intresse för Identity Access Management (IAM)
Meriterande:
  • Erfarenhet inom datasäkerhet
  • Studier kring ämnet IAM
  • Körkort
Villkor

Start: September 2018
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, 8-17
Område: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 20 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IDNode är ett nystartat bolag som idag finns i Göteborg och Stockholm. Företaget är specialister på Identity Access Management (IAM) och har stor erfarenhet från olika affärsområden.

Dem tar ansvar för hela IAM-Processen och hjälper sina kunder med att stärka säkerheten gällande hantering av information om de anställdas identiteter. Deras IAM-lösningar kan vara både lokala, molnbaserade eller hybrida.

IDNode är precis i uppstart och är i dagsläget 7st anställda varav 4st är stationerade i Göteborg och 3st i Stockholm. De arbetar med stora kunder så som Volvo, Folksam och SJ och har en målsättning att växa och bli 50st anställda inom en period på 5år.

Mer om information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.