Project Manager inom produktmedia

Project Manager inom produktmedia

Du kommer att ansvara för hela säljprosessen från kundkontakt till avslut. Det krävs en stor portion självständighet och förmåga att arbeta i ett högt tempo med många olika projekt. Du ska med hjälp av produktmedia skapa mervärde för kunden genom en stor bredd av produkter och tjänster. Vi ser att du är en trivselskapande säljare med resutlatfokus som är bra på att leda dig själv och i viss mån andra mot uppsatta mål. Du har stöd i det lokala säljteamet och även centrala stödfunktioner så som designavdelning, sälj- och marknadssupport, inköpsavdelning, ekonomiavdelning. mfl.


Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar varför vi ser att du är flexibel som person och kan hantera flera saker samtidigt. Du är lösningsorienterad, har känsla för struktur och bidrar med positiv energi. Vidare är du noggrann i ditt arbete och gillar att ta egna initiativ. Du har ett stort kontaktnät och en relevant befintlig kundportföj. Du besitter ett stort driv om att utveckla såväl dig själv som företaget.
Mer info
Kontaktperson Anders Ekvall
Telefon 0708-107610
Email Mejla Anders Ekvall
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.idegroup.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IDÉ House of Brands är nordens största leverantör av produktmedia, i dagligt tal ofta benämnt profilreklam. Företaget etablerades i Norge 1987 och finns idag representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland och Island. Vi är ca 145 medarbetare på 20 kontor över hela Norden. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge.

IDÉ House of Brands har genom många år haft ett stort fokus på hållbarhetsfrågor.
Företaget är ISO-certifierat samt medlem i IEH- Initiativ For Etisk Handel.
Vår kunskap och engagemang inom CSR gör att vi ständigt får nya kunder som upptäcker vår kompetens på detta område.