Fullstack utvecklare till Crowd1, Göteborg

Fullstack utvecklare till Crowd1, Göteborg

Vill du vara med på en unik och spännande tillväxtresa?
Då är ICT en arbetsplats för dig!

Vi söker nu

Fullstack-utvecklare

Göteborg


Vi erbjuder
En arbetsmiljö som drivs av lust och passion med en känsla av att vara speciella och kunna göra skillnad. Vi har en enorm tillväxtresa där du kommer att kunna påverka och ha goda utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Tecnologia de Impacto Multiple S.L har sitt huvudkontor i Madrid och är ett privatägt spanskt företag. Vårt skandinaviska dotterbolag ICT Scandinavia AB har sitt säte i Stockholm och Göteborg. Vår vision är att skapa världens största säljstyrka, ändra den traditionella värdekedjan samt distributionen av appar, programvara och tjänster. Vi gör detta genom att bygga en portfölj av online-projekt för att utmana traditionella digitala industrier och distributionskanaler för programvara.

Som utvecklare hos ICT kommer du att ingå i ett utvecklingsteam om 30 personer, placerade i Stockholm, Göteborg och Bosnien. ICT befinner sig i stark tillväxt och all nyutveckling sker i ett högt tempo, innovationer och tekniska lösningar som beslutas implementeras direkt och när en ny applikation släpps får du feedback av tusentals användare!

"Att jobba hos oss nu i startfasen kommer att vara Once in a lifetime chance! Det är få förunnat att vara med på en enorm tillväxtresa där du kan vara med och påverka!

Vi är ett ungt företag med stabil kassa som vill göra skillnad. Att arbeta hos oss är utvecklande och roligt, vi har fin stämning och moderna kontor med öppna ytor och gemensamma aktiviteter så som frukostar, luncher, After Work och andra trevligheter. Vi går en ljus framtid till mötes"

- Jens Lorentzson, CTO

Arbetsuppgifter
Som utvecklare kommer du att driva utvecklingsprojekt både självständigt och tillsammans med kollegor. Du utvecklar nya applikationer, integrerar ny teknik och nya teknikplattformar för att optimera vår IT miljö som präglas av högt tempo, korta releaser och hög trafik med 20 - 30 000 användare per dygn.

Dina kvalifikationer:
  • Senior full-stack talang
  • PHP, javascript, html5, css3, SQL, jQuery, postgresql, Redis
  • Arbetat med utveckling för mobila plattformar
  • Arbetar efter etablerade metoder som SCRUM och Agilt
  • Van att arbeta i Gitlab och känsla för användarupplevelsen är meriterande
Personliga egenskaper

Du är en driven, engagerad och social person som vill vara med och aktivt påverka. Du tycker om att utmanas av nya tekniker och har ett genuint intresse för att lära dig nya saker och är påläst om såväl grunderna som de senaste trenderna inom mjukvaruutveckling. Du tycker det är roligt med de snabba förändringar som kan uppstå genom de korta beslutsprocesserna.

Vi tror att du som söker är en utvecklare med ambitionen att bli ännu bättre!

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mattias Lyckberg Intenso Teknikrekrytering, på 0733-336080.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

About ICT

ICT was founded on the premise of revolutionizing network marketing. Our aim from the beginning has been to expose entrepreneurs to the opportunities that the field of network marketing can offer. We want to help people live better lives by giving them access to lucrative digital and technology-driven businesses. Today, ICT has positioned itself as a strong force in the industry. In 2020, ICT reached more than nine million active members through its network. These members are the soul of our company and driving their success is integrated into every step that we take.

At ICT, our entire network of members is supported by our motivated and passionate employees who work with our brands in multiple locations around the world. We have sourced our entire body of employees intending to offer career opportunities to the best talent around the globe - our people's expertise range from I.T. and software developers to specialists in web design, marketing and sales. The products offered by our company are part of a new frontier technological movement with the potential to promote new sources of employment and income. We aim to accelerate economic diversification by giving access to new markets and opportunities previously out of reach.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.