Säljansvarig uthyrning

Säljansvarig uthyrning

Säljansvarig uthyrning

Stockholm eller Göteborg
Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. IBECO Rental är en ny satsning och du kommer vara med att forma tjänsten samt utbudet till våra kunder. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med teknisk försäljning och ansvarar för försäljning av våra produkter inom uthyrning i Sverige. Du kommer aktivt arbeta med att besöka våra kunder och föreslå lämpliga lösningar. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen från prospektering, offerering till avslut. Stor del av din tid kommer att vara på fältet och du utgår från vårt kontor i Stockholm eller Göteborg.

"IBECO Rental är ett nytt segment hos oss. Branschen saknar idag den här nischade uthyrningen så vi ser att det finns potential för en stor marknad. På IBECO jobbar vi med korta beslutsvägar och du kommer i rollen påverka och vara delaktig i att utforma utbudet mot marknaden. Vi har alltid kunden i fokus och vi tror mycket på att vara synliga och visa våra produkter och våra säljare är därmed mycket viktig för oss."

- Andreas Carlberg, Försäljningschef

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning
  • Teoretisk och praktisk förståelse inom området, premieras
  • Vi ser gärna att du arbetat med uthyrning
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Meriterande om du har arbetet med CRM system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Din profil
Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är bekväm med att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kundkontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och får möta kunden ute på fältet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Carlberg, Försäljningschef, på 031-787 74 62. Alternativt Erik Berglund, Säljledare på 0702- 94 55 03

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till tekniskförsäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. Läs mer om oss på www.ibeco.se.

Sökord: Teknisk innesäljare, innesäljare, inköp, orderhantering, offertadministration, sälj, försäljning,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!