Jr. Elektronikkonstruktör

Jr. Elektronikkonstruktör

Dina arbetsuppgifter

i3tex har ett nära samarbete med flera bolag, både stora och små, inom medicinteknikindustrin och har bland annat varit med och utvecklat avancerade produkter för sårvård, implantat och andningshjälpmedel. i3tex erbjuder kompetens där de förstärker kundens utvecklingsteam inom ett eller flera teknikområden eller så tar de helhetsansvaret för att genomföra utvecklingsprojekt från start till mål. Som konsult arbetar du antingen i uppdrag hos kund eller i något av deras ”inhouse”-team på i3tex kontor. På senare tid har de genomfört flera lyckade projekt med fokus på elektronik och inbyggd mjukvara, vilket lett till en ökad efterfrågan av deras tjänster.

Din profil

Vi söker dig som har:

Någon erfarenhet som elektronik-/mjukvarukonstruktör

Msc eller BSc inom elektronik eller närliggande

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande om du uppfyller en eller flera av nedanstående erfarenheter och kompetenser:

Erfarenhet inom medicinteknisk utveckling

Systemering av inbyggda system

Signalbehandling i både hårdvara och mjukvara

Kunskap om programmering av inbyggda system

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

i3tex söker fler elektronik- och mjukvarukonstruktörer som tillsammans med ett fantastiskt team vill vara med och utveckla framtidens medicintekniska produkter. Hos i3tex arbetar du med spännande kunder och uppdrag där du ges möjlighet att ständigt utmanas och utvecklas. Låter det intressant? Kontakta oss redan idag; ditt driv och engagemang är viktigt för att vi gemensamt ska hitta ditt nästa drömuppdrag!