Chaufför med BE-kort

Chaufför med BE-kort

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag som chaufför och vill vara en del av vår kunds härliga gäng i Härryda? Vi söker dig som alltid ger allt för laget, gillar transporter och även är en fena på att köra med släp. Detta uppdraget sträcker sig två månader framåt med möjlighet till förlängning. Känner du dig träffad? Varmt välkommen att läsa mer och ansöka nedan!

Om vår kund

Hyrtoaletten startade 1993 i Göteborg. Tidigt bestämde de sig för att de skulle göra skillnad. De skulle göra helt och rent till deras kännetecken. Detta gjorde företaget för att kunderna skulle känna att dem verkligen bryr sig oss om kundernas evenemang och dess besökare. 1998 hade företaget så många nöjda kunder runt om i Sverige så de började att söka efter ombud som skulle bli deras förlängda arm ute i landet. Idag är de 25 ombud varav 2 i Norge och 1 på Åland. De jobbar tillsammans för att etablera en närhet och på så vis kunna ge en förstklassig service till såväl badstränder som små fester och stora flerdagsevenemang. De har många års erfarenhet och är duktiga entreprenörer som jobbar ihärdigt med att hålla Sveriges och Norges badstränder och evenemang renare.

Hos oss på Hyrtoaletten får du möjlighet att arbeta självständigt och vi är lyhörda för dina kunskaper och erfarenheter. Här har vi en lättsam och härlig familjär stämning med personlig gemenskap och korta beslutsvägar. Vi arbetar alla nära verksamheten med sysslor högt o lågt. Nu söker vi två personer som vill ansluta sig till oss idag och vara en i gänget och ett av våra kugghjul där du kan tillföra nya friska idéer till vår utveckling framåt!

Dina arbetsuppgifter

Vi letar just nu efter chaufförer som alltid ger det lilla extra, som vårdar bil och utrustning men som också är duktig på kundbemötande och alltid levererar med ett leende. I rollen som chaufför ansvarar du för lossning, tömning och städning av mobila toaletter. Du kommer att arbeta fysiskt och det kan innebära ett högt tempo i perioder. Arbetet kommer att vara förlagt på dagtid, men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Som chaufför på Hyrtoaletten levererar du dagligen till nya kunder och adresser, men även stamkunder. Detta gör att din vardag aldrig blir tråkig och för vår kund är det viktigt med variation i arbetet. Rollen ställer krav på självständighet, vilket också innebär frihet under ansvar.

Din profil

Krav:
  • BE-Körkort och god körvana med släp
  • God svenska i tal och skrift
  • Van vid fysiskt arbete
Meriterande:
  • Erfarenhet från arbete inom distribution
  • Vana av att köra med långt släp
  • Tillgång till egen bil
Som person är du utåtriktad, hjälpsam och positiv. Vi sätter ett extra värde vid din förmåga att hantera oförutsedda händelser och givetvis säkerställer att våra kunder får sin toalett i tid. Då pålitlighet är en av vår kunds styrkor. Detta uppdrag kräver ett bra lokalsinne och att kunna hitta bra i Göteborg med omnejd är därför meriterande. Det är en heltidstjänst men det kan finnas flexibilitet där man kan arbeta deltid.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Sökord

Chaufför, Härryda, Göteborg, BE-kort, släp, serviceminded, transport
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.