Kylmontör – Göteborg, Västra Götalands Län

Kylmontör – Göteborg, Västra Götalands Län

Huurre Sweden AB är Sveriges ledande företag inom CO2-kyla, med 75 års erfarenhet i branschen. Vi är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och miljöpåverkan. Huurre är certifierade för installation, service och kontroll av kyl- och värmepumpanläggningar. Ofta tar vi ett övergripande driftsansvar för våra kunders temperaturkrav och många av dem har vi mycket långa relationer med. Vi konstruerar, designar och bygger alla typer av kyl- och fryssystem. Huurre utvecklar och tillverkar egna kylmaskiner Huurre ECO och styrsystem Huurre ITOP, som är centrala delar i våra leveransprojekt. Vi är progressiva i vårt miljöarbete och vi kräver att alla medarbetare känner ett speciellt ansvar för vår påverkan.

Vi har stora framgångar inom service och projekt och behöver växa med kylmontör inom Göteborg med omnejd.

Många av våra kunder beställer CO2 kylanläggningar av oss just nu. I våra leveranser använder vi egentillverkade Huurre ECO CO2 kylmaskiner och tillhörande styrsystem, Huurre ITop. Vi är marknadsledande inom våra kylsegment.

Vi söker en resande kylmontör som utgår från Göteborg. Arbetsområdet är i huvudsak västra Sverige (vårt område). Arbete kan även förekomma i hela landet men företrädelsevis i södra och mellersta Sverige. Tjänsten innebär främst arbete med montage vid ny- och ombyggnad, men kan även innebära att vara behjälplig vid övriga uppdrag inom butik, industri och komfortkyla. Kylcertifikat 1 är ett krav, om du är en driven VVS-montör med svetskompetens är det meriterande. Erfarenhet av styr- och övervakning och/eller energieffektivisering är det ett plus. Har du ej erfarenhet av CO2 så utbildar vi dig internt.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med en inledande sex månaders provanställning.
Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Ev frågor, kontakta Filialansvarig Jan Brännerud 070 - 944 98 31

Inkomna ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Krav
  • B-Körkort
  • Kylcertifikat 1
Meriterande
  • Service eller installation CO2 -kyla
  • Licens för svetsning i rostfritt stål.
  • Kylsystem
  • Styrsystem
Mer info
Kontaktperson Jan Brännerud
Telefon 070 - 944 98 31
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huurre är Sveriges ledande rikstäckande leverantör av entreprenader och service inom kyl- och fryssystem till Livsmedelkyla, industri och fastigheter. Vi levererar Stabila temperaturer. Idag består Huurre av 12 kontor och cirka 150 medarbetare. Huurre Sweden ingår i Huurre koncernen.