Husqvarna söker efter driven och nyfiken testingenjör

Husqvarna söker efter driven och nyfiken testingenjör

Är du en person som är framåt och föredrar att arbeta i team? Är du en utbildad elektroingenjör eller har en utbildning inom computer science eller liknande? Söker du ett arbete där du jobbar med testning utav mjukvara och elektronik i inbyggda system? Då är den här tjänsten helt rätt för dig

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör kommer du att arbeta med testutveckling utav programvara och elektronik i både nya projekt och underhållsprojekt. Du kommer att utveckla automatiska test för att säkerställa kvaliteten på programvaran och elektroniken under utvecklingsprocessen. I projekten kommer du att vara en aktiv del i planering, tekniska diskussioner och beslut om testprocessen. Det krävs även att du är van att arbeta i lag och har en stark drivkraft för att lära och förstå de produkter du jobbar med hos dess kund. Husqvarna vill att du ska vara en aktiv del i förbättringen utav dess verktyg och arbetssätt. Du kommer att ha interna dialoger med företagets mjukvaruutvecklare för att automatisera sina tester. Du kommer att utveckla både manuella men främst automatiserade tester för att säkerställa kvalité inom mjukvara och elektronik i utvecklingsprojekt. Ett exempel på projekt man kommer jobba i är att kontrollera hur elektroniken och mjukvaran fungerar med nya borrmaskiner.

Till en början kommer du att få en mentor som kommer att hjälpa dig första tiden. Du kommer att gå bredvid och hjälpa till i dem projekt som din mentor är involverad i. I övrigt kommer allt att finnas på plats när du börjar, Husqvarna har en checklista som går igenom med alla nyanställda.

Din profil

För att lyckas med rollen som testingenjör så bör du ha vanan att arbeta i lag och trivas bäst med det. Du ska ha en stark drivkraft för att lära och förstå de produkter som du jobbar med. Även nyfikenhet, framåtanda och driv krävs för att uppnå goda resultat.

Skallkrav:
  • Minst en 3 årig utbildning mot tex elektroingenjör, computer science eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • En vilja att jobba med testning utav mjukvara och elektronik i inbyggda system
Meriterande:
  • Erfarenhet av att scripta i Phyton
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis LIA eller haft sommarjobb inom området
Villkor

Startdatum: September eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2014 uppgick till 33 miljarder kronor och koncernen hade drygt 14 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.