Junior mjukvaruingenjör till spännande tjänst

Junior mjukvaruingenjör till spännande tjänst

Vill du arbeta med produktutveckling från ax till limpa? Har du ett intresse för mjukvaruutveckling? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att fokusera på utveckling av en ny programvara som Husqvarna skall lansera. Fokus kommer att ligga på inbyggda system, specifikt motorstyrning. Du kommer att arbeta med utveckling av ett brett spann av produkter, med allt från golvslipar till kapmaskiner. Med seniora mentorer på plats kommer du att få alla verktyg för att utvecklas i ett spännande arbete!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Mjukvaruutveckling med fokus på motorstyrning
  • Testa och utvärdera diverse maskiner
  • Projektmöten
Din profil

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare ska du ha ett gediget intresse för reglerteknik och mjukvaruutveckling. Du ska trivas med att jobba i team såväl som ensam.

Skallkrav:
- Högskole- eller civilingenjör inom elektro, mekatronik, inbyggda system eller motsvarande

Meriterande:
  • C-programmering
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Villkor

Placeringsort: Jonsered
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Nicholas Uusitalo
Telefon 072 209 19 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 14 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Som branschledande investerar de hela tiden i produktutveckling. Målet är att fortsätta utveckla intelligenta och banbrytande lösningar för att göra slutanvändaren med produktiv.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.