Transportbils- och företagssäljare till Hurtigs Bil

Transportbils- och företagssäljare till Hurtigs Bil

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med Nissans och Citroëns modellprogram. Din uppgift blir att bearbeta det lokala näringslivet för att behålla men också vinna nya kunder som har vagnparker från två bilar och uppåt. Vi har idag flera bra modeller och har en stor del av transportbilsmarknaden men vi vill utveckla den ytterligare. Du kommer att jobba i bilhallen och även på event och med uppsökande försäljning. Kundnytta är vårt ledord och vi jobbar alltid för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Elbilar är en viktig del av vår framtid och vi har produkter och kunskap, har du erfarenhet av elfordon är det ett plus.

Din profil

Vi ser helst att du har några års erfarenhet från försäljningsarbete och har goda ekonomiska kunskaper. Att du har ett ödmjukt sätt, är stresstålig, ordningsam och drivs av att ge kunderna mer än de förväntar sig. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap från fordonsbranschen. Vi erbjuder arbete i ett väl sammansvetsat försäljningsteam i en organisation med stark framtidstro.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor besvaras av ansvarig rekryterare Elin Skoglund, 070-6226423.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Elin Skoglund
Telefon 070-6226423
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hurtigs Bil är auktoriserad återförsäljare för Nissan och Citroën. Företaget grundades 1968, idag är vi 29 medarbetare och omsätter 175 miljoner.