Redovisningsansvarig till Humphree

Redovisningsansvarig till Humphree

Humphree är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och levererar stabiliseringssystem för båtar och fartyg. Försäljningen sker över hela värden och idag är vi 27 medarbetare i koncernen, där ett amerikanskt försäljningsbolag ingår. Humphree grundades 2002, omsätter idag ca 100Mkr och ingår i Volvokoncernen sedan 2016.

Nu söker vi vår nästa engagerade medarbetare som vill ansvara för redovisningen och vara delaktig i den dagliga driften av bolagets ekonomiska administration. Det här är en chans för dig som vill vara med på en resa i ett tillväxtbolag och kunna påverka. Du kommer att arbeta nära verksamheten som präglas av entreprenörsanda, engagemang, teamkänsla och mod. Rollen rapporterar till CFO.

Tjänstebeskrivning:

Du erbjuds en bred och varierande roll där fokus ligger på kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt årsredovisning. I rollen ingår även löneadministration för 25 tjänstemän, reseräkningar samt försäkrings- och kontrolluppgifter. Vi ingår i Volvokoncernen och därför har vi en rapportering till Volvo varje månad där det även ingår koncernberäkningar.

Kvalifikationer och önskade egenskaper:

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Du behöver vara analytiskt lagd, noggrann i ditt arbetssätt och besitta goda kunskaper i Excel och ekonomisystem. För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig i några år. Du bör ha modet att ta initiativ, exempelvis när det gäller att förbättra processer och driva systemprojekt. Som person är du produktiv, social, tycker om att vara spindel i nätet och att ge fin service internt och externt.

Vi välkomnar dig till ett spännande och dynamiskt bolag där du kommer att arbeta tillsammans med professionella, engagerade och hjälpsamma kollegor.

Ort:
Göteborg

Ansökan:

Är du rätt person för den här spännande utmaningen? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Berglin, tel. 0703-80 53 41 eller maila johanna.berglin@dfindfinance.se.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Johanna Berglin
Telefon 0703-80 53 41
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.