Försäljningschef till division Distributörer sökes till HUMPHREE AB i Göteborg

Försäljningschef till division Distributörer sökes till HUMPHREE AB i Göteborg

Vi växer kraftigt och behöver nu förstärka vår försäljningsorganisation med en driven försäljningschef (CDO - Chief Distributor Officer) som har förmågan att utöka och utveckla den del av vår försäljning som drivs via distributörer.

Om rollen
Vi erbjuder ett varierande arbete där laganda är centralt. Rollen innebär personalansvar över ett fåtal medarbetare och ansvar för att utöka och utveckla nätverket av distributörer globalt. Avdelningen hanterar försäljning, utbildning, mässor, orderhantering, applikation och installationssupport mot distributörer runt om i världen. Dina medarbetare ansvarar för olika marknader, du sätter mål och följer upp, arbetar tillsammans med och coachar säljarna mot uppsatta mål.

Du rapporterar till Marknadschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och sätta mål för division Distributörer.
  • Coachning av säljare och aktivt arbete med distributörer, återförsäljare och kunder.
  • Medverkande och drivande vid mässor så att dessa utvecklas tillsammans med distributörerna samt arrangerande av distributörskonferenser.
  • Utveckla system för uppföljning och målsättning av distributörer och sk. Humphree Centers.
  • 30 - 50 resdagar / år.
Om dig
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från internationell försäljning.
  • Är van att sätta mål och arbeta med planering, måluppfyllnad och uppföljning.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
  • Är flexibel som person och tycker om att resa i jobbet.
För att lyckas väl i denna roll tror vi att det är viktigt att vara van vid planering, coachning och att arbeta mot mål. Tjänsten kräver att kunna hålla många bollar i luften varför både planering och flexibilitet är viktigt. Du bör ha ett stort engagemang och förstå vikten av goda kundrelationer samt ha en utpräglad social kompetens och bra samarbetsförmåga. Du vill arbeta med ledarskap och om du har tidigare erfarenhet av personalansvar är det meriterande men inget krav.

Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från marinbranschen och ett naturligt intresse för motorbåtar och marina applikationer. En ytterligare merit är förståelse i elektroniska kontrollsystem samt mekaniska konstruktioner.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Humphree med Roi Rekrytering. För mer information om processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se. Du som vill veta mer om tjänsten eller företaget är varmt välkommen att kontakta Marknadschef Per Landegren på per.landegren@humphree.com

Sista ansökningsdag är 2019-12-04. Du ansöker med CV och personligt brev genom att fylla i formuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humphree som ingår i Volvo-koncernen är ett dynamiskt företag som levererar system och tjänster för prestandaförbättringar av semiplanande och planande båtar i varierande storlekar. Främsta området är stabiliseringssystem för båtar samt avancerade automatiska trimplan av typen interceptorer.

Läs mer på: www.humphree.com/home/