Skolsäljare

Skolsäljare

Skulle du vilja vara med och påverka barns och ungas utbildning? Gillar du att känna att du är på en resa där målet är klart men vägen dit inte är spikad? Det gör vi! Och förhoppningsvis är du också en sådan person. Just nu planerar vi för en spännande färd, och vi letar därför efter personer som gillar fart, förändring och att utmana befintliga strukturer. Vi står i startgroparna inför något stort, där vi tillsammans kan vara en positiv kraft i samhället med syfte att göra en skillnad för barn och unga genom vår digitala tjänst.


Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå i att söka upp och möta rektorer med syfte att sälja Humlys tjänst. Tillsammans med övriga i säljteamet ser du till att vi når ut på den svenska marknaden och får oss att växa som bolag. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Göteborg och ingå i ett säljteam där vi stöttar och pushar varandra för att bli den bästa versionen av oss själva. Du kommer att ha veckovisa avstämningsmöten med säljansvarig, så att vi tillsammans känner att vi är på rätt väg och att du får de rätta förutsättningarna och verktygen för att lyckas med ditt arbete. En del resor kommer att krävas i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av försäljning, där du har arbetat med uppsökande försäljning till både nya och befintliga kunder. Kanske är det så att du har arbetat som lärare/rektor eller drivit försäljning mot skola. Att du förstår skolans behov och utmaningar ser vi som ett stort plus. Humly är en tjänst som utmanar befintliga strukturer på ett positivt sätt. Därför är det viktigt att du känner dig bekväm i att driva den typen av samtal med skolor och samtidigt på ett trovärdigt sätt kunna sälja in vår tjänst. För att lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du känner en stark ansvarskänsla. Vi arbetar för ett klimat där varje medarbetare tar egna initiativ och vågar driva frågor vidare, både internt och mot kund.

Vi erbjuder
  • Att bli en del av ett snabbväxande och värdedrivet Edtech-bolag
  • Möjligheten att få göra skillnad för barn och unga i skolan
  • Schyssta villkor och marknadsmässig lön
  • Flexibla arbetstider
Ansökan
Låter det här intressant? I så fall är du välkommen med din ansökan. Vi ser verkligen fram emot att höra ifrån dig.
Har du frågor eller funderingar, så hör du med fördel av dig till Kristoffer Hedram, kristoffer.hedram@humly.io, +46(0)702-306401.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly grundades 2015, då
under namnet Studentvikarie, av ett par ingenjörsstudenter - Gustav Bild och Kristoffer Persson och har idag över 40 anställda på HQ i Göteborg, över 2000 aktiva utbildare och ungefär 1200 anslutna skolor runt om i landet. Vi har en egenutvecklad digital plattform där skolor/förskolor och utbildare hittar varandra utifrån skolans behov och utbildarens kompetens och intressen.

Vår vision är att frigöra och lyfta fram potentialen hos flexibla utbildare! Vi hjälper skolor och förskolor att uppnå sitt uppdrag att motivera och engagera barn och ungdomar, även när ordinarie pedagog saknas.

Vi vill förbättra skolan genom enkla, snabba och kvalitativa sätt att arbeta med kompetensförsörjning - både ur ett strategiskt och långsiktigt perspektiv men också utifrån dagligt bemanningsbehov. Vi vill fylla klassrummen med grymma människor och ge barn & ungdomar bästa, möjliga skolgång!

Klicka dig gärna vidare in till vår hemsida för att få en inblick i hur vi jobbar med våra utbildare och skolor.