Jobba som vårdvikarie via Humly i Göteborg

Jobba som vårdvikarie via Humly i Göteborg

Humly matchar vikariat och arbetstillfällen genom en egenutvecklad mobilapp. Nu när vården är högt utsatt så söker vi personer med erfarenhet inom vården. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom omsorg, exempelvis som personlig assistent, undersköterska eller på äldreboende? Har du kanske läst vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet eller har du en pågående eller avslutad utbildning som sjuksköterska eller liknande? Då kan du vara med och stötta när sjukvården behöver dig som mest!

Hos Humly anger du vilka dagar och tider som du kan jobba och får förslag på uppdrag inom den region du önskar arbeta inom. I din intresseanmälan anger du inom vilken region du önskar arbeta samt vilken erfarenhet du har av arbete inom vården. Genom Humlys app får du sedan förslag på uppdrag där vården behöver din hjälp. Du bestämmer alltid själv när och hur mycket du vill jobba.

Att jobba som vårdvikarie är oerhört utvecklande på många plan och medmänsklighet och engagemang är två viktiga egenskaper att ha med sig i arbetet.

Våra förväntningar på dig:

  • Du har avslutad gymnasieexamen eller annan utbildning - gärna inom vård och omsorg.
  • Du har eventuellt inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet inom vården.
  • Du bor i Göteborg med omnejd.
Det är meriterande om du är utbildad undersköterska eller har tidigare erfarenhet av vårdyrket såsom personlig assistent, äldreomsorg eller praktikplats på sjukhus eller vårdcentral. Skicka in din intresseanmälan idag så återkommer vi till dig med hur rekryteringsprocessen går till och hur behovet ser ut i just din region.

Tack för att du vill hjälpa när vården behöver det som mest!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://humly.io
Sista ansökningsdag 22 maj 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly vill vara en positiv kraft i samhället genom att hjälpa till när ordinarie personal saknas. För att uppnå detta utvecklar vi en digital marknadsplats, som utan onödigt krångel matchar flexibel arbetskraft med jobbtillfällen. Sedan starten har vi tillsatt över hundratusen uppdrag, främst inom skolsektorn.