Receptionist varannan helg.

Receptionist varannan helg.

Vi söker efter en ny kollega till vår reception, varannan helg.

Vill du vara en del i vårt team av glädjespridande doers?

Hotel Flora är ett oberoende boutiquehotell i centrum av Göteborg. Vi erbjuder 70 individuellt designade hotellrum, bar, kök och Flora Workspace.

Namnet Flora har vi hämtat från Floras Kulle på andra sidan Vallgraven, som om våren spirar av blomster och grönska.

Begreppet Flora beskriver också mångfalden av växter, och det tycker vi även är en passande beskrivning av oss som jobbar här. På Flora värdesätter vi varandras olika personligheter och kunskaper.

Vi vill att Flora ska vara en kreativ arbetsplats där var och en får skina och utvecklas som stolta yrkesutövare inom värdskap och som kollegor.

Hotel Flora ska vara en plats att längta till, en plats för glädje, gemenskap och trygghet.

Dina arbetsuppgifter.

Du är det första ansiktet som våra gäster ser, och du har ditt alldeles egna och personliga sätt att få dom att känna sig välkomna och göra deras vistelse speciell.

Du sköter in- och utcheckningar samtidigt som du tar hand om våra gäster som kommer och går. Du arbetar med alla i vårt team för att se till att vi håller servicen på topp. Du svarar i telefon och på mejl, rekommenderar och bokar restauranger och tipsar om de bästa smultronställena.

Du är även en del av baren och köket och stöttar upp när det behövs.

Arbetstiderna är varannan helg och man arbetar antingen dag eller kvällspass på rullande schema.

Det vi letar efter.

För oss handlar det om attityd, en person som är genuint intresserad av att ge god och professionell service och som samtidigt backar upp ditt team att göra detsamma. Du delar vår passion för gästfrihet. Våra egon lämnar vi vid dörren, här kavlar vi upp ärmarna och ser till att få saker gjorda.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så är det ett plus. Men vad som väger ännu tyngre är att du är en härlig person och en "doer".

Det är också viktigt att ett - varannan helgjobb - passar in i ditt övriga livspussel. Kanske går du som många andra i teamet en högskoleutbildning och söker ett arbete som du kan kombinera med dina studier?

Inledningsvis kommer du att gå bredvid en kollega och lära dig allt från bokningssystem till huset i stort så att du känner dig trygg i dina sysslor när du börjar arbeta självständigt.

Vi arbetar i bokningssystemet HotSoft.

Start: Omgående

Omfattning: Tillsvidare med en inledande provanställning. Ca 32h per månad.

Arbetstid: Arbetspass 1: 07.30-15.30. Arbetspass 2: 15.15-23.15.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Kontakt: carina@hotelflora.se
Mer info
Kontaktperson Carina Högberg
Email Mejla Carina Högberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hotelflora.se
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)