Junior Elektronikingenjör till växande Host Mobility!

Junior Elektronikingenjör till växande Host Mobility!

Har du ett genuint intresse för teknik och vill arbeta hårdvarunära på ett växande bolag som utvecklar helhetslösningar till välkända kunder inom olika branscher? Är du dessutom en driven och nyfiken person som vill bli en del av ett ambitiöst och härligt team som präglas av prestigelöshet? Då kan rollen på Host Mobility vara något för dig, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Host Mobilitys räkning en Junior Elektronikingenjör till deras team i Göteborg. Host Mobility är specialister på att utveckla, tillverka och underhålla kundanpassade specialdatorer för datainsamling och arbetar med välkända kunder inom olika branscher såsom automotive eller det marina. Företaget utgörs av en ambitiös arbetsstyrka, där samarbete premieras och ses som en naturlig del av arbetet. Idag är Host Mobility i en tillväxtfas och erbjuder därför sina medarbetare stora utvecklingsmöjligheter.

Som Junior Elektronikingenjör kommer du ingå i ett mindre team där alla arbetar tätt tillsammans med systemingenjörer, mjukvaruutvecklare och produktion och hjälps åt för att uppnå bästa möjliga resultat. I rollen kommer du vara med och skapa helhetslösningar till företagets kunder, där du får vara delaktig från ax till limpa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att kravställa, konstruera, verifiera och dokumentera elektronik. Du kommer exempelvis vara med och utforma med ett helhetsfokus på producerbarhet och kostnadseffektivitet, konstruera kretskort men även ha en nära dialog med kund för att se till att arbetet lever upp till kravspecifikationerna. En del av arbetsuppgifterna kan även innefatta felsökning under produktens livscykel. Som Junior Elektronikingenjör arbetar du väldigt brett vilket ger dig möjlighet till personlig såväl som professionell utveckling.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis elektronik, mekatronik eller likvärdigt, alternativt
  • Har erfarenhet av att bygga kretskort.
  • Har ett genuint och stort tekniskt intresse.
  • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt såväl som externt.
Det är meriterande om du:
  • Har ägnat dig åt något form av hobbyprojekt inom relevant område.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och tycker om att arbeta hårdvarunära samt tar dig an och lär av nya arbetsuppgifter. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt. Du är vidare samarbetsvillig och har en prestigelös inställning till ditt arbete.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från vår och Host Mobilitys sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
  • Placering: Mölndal
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska
  • Lön: Månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM KUNDFÖRETAGET:
Host Mobility är specialister på att utveckla, tillverka och underhålla kundanpassade produkter. Anpassning handlar inte alltid om nyutveckling. Många gånger är det att anpassa eller ta en produkt ett steg längre. Företaget har ett antal olika produktlinjer och lösningar baserade på beprövad teknik, vilket möjliggör kostnadseffektiva kundanpassningar i kombination med låg risk under utvecklingsfasen. Läs mer om Host Mobility här.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Hårdvarudesign, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?