Fordonstekniker - Tagene Göteborg

Fordonstekniker - Tagene Göteborg

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Om tjänsten
Vi behöver utöka vårt team och söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker med några års yrkeserfarenhet. I vår verkstad i Tagene servar och lagar vi ett flertal bilmärken, bl a Hyundai och Opel.

Det här behöver du ha:
 • Fordonsteknisk utbildning
 • God datavana
 • Du behärskar svenska språket i båda tal och skrift
 • B-körkort
Dessa är meriterande:
 • Certifikat inom t.ex AC
 • Erfarenhet av ett eller flera av våra varumärken
 • Utbildningshistorik via GA
 • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning
 • Kunskaper inom fordonselektronik
 • Hybrid/Högvoltssystem
 • Engelska
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation. Hos oss på Holmgrens Bil finns möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och den påbörjas med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 24 januari 2020. För mer information om tjänsten kontakta servicechef Reza Arsani på telefon 031-3487713. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ett företag, 26 anläggningar, 16 orter. Vi är ett familjeföretag som är inne på tredje generationen. Ett företag som verkar efter bra värderingar bidrar också till samhällets utveckling, vi vill vara ett sådant företag. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare bygger vi ett Holmgrens Bil för framtiden. Morgondagens bilhandel, kom och skapa den med oss!


Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 700 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.