Junior Account Manager

Junior Account Manager

Om tjänsten

Som Junior Account Manager hos hitta.se arbetar du med prospektering och försäljning med telefonen som verktyg. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du etablerar kontakt med nya kunder för att skapa affärer inom profileringstjänster på bolagets hemsida. Du använder bolagets CRM-system som grund i ditt arbete och arbetar självständigt med stöd från såväl kollegor som försäljningschef.Du ingår i bolagets härliga Göteborgsteam och arbetar från kontoret som ligger centralt beläget i Göteborg. I din tjänst kommer du att delta i att forma bolagets nya avdelning och bidra med dina idéer för att skapa strukturer som grund för bolagets tillväxt och nya satsning! Som Junior account manager arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som gemensamma, och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som

är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning. Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning. Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer.

Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett plus men inget krav.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos hittapunktse AB.

Vad kunden erbjuder dig

Hos hitta.se får du möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolaget fortsatta tillväxt. Bolaget storsatsar på framtiden och är i startgroparna för att dra igång en ny säljavdelning! Som ny teammedlem får du ett skönt gäng med kollegor, som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.

Hitta.se är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden, vilket innebär att det finns goda möjligheter för dig att på sikt utvecklas och gå över till Account Managementavdelning där du får bearbeta större kundföretag. För rätt personer finns det även möjlighet att ta ett steg till och på sikt arbeta som fältsäljare för Hitta.se. Som Junior Account Manager arbetar du kontorstider mellan 08-17 från måndag till fredag
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (12 dagar kvar)