Vi söker en arbetsledare till ett av markandens ledande hissföretag

Vi söker en arbetsledare till ett av markandens ledande hissföretag

Är du arbetsledare idag och vill pröva något nytt? Eller är du hisstekniker och skulle vilja utvecklas inom ledarskap? Nu söker vi dig som vill arbeta som arbetsledare i ett ledande hissföretag placerat i Göteborg. Tjänsten innebär att du arbetar aktivt med att leda och fördela arbetet för din medarbetare. Urval sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

En av regionens ledande hissföretag söker nu en arbetsledare för tillsvidareanställning direkt hos dem. I tjänsten ingår att
  • Aktivt förmedla information till och kommunicera med egna medarbetare, gruppledning samt chef
  • Ha god insikt i personalens trivsel, yrkesmässigt samt personligt
  • Ansvara för den egna gruppens kundkontakter
  • Säkerställa att utförda jobb avslutas och faktureras
  • Ansvarar för att rätt bemanning finns
Om dig

För att kunna göra ett bra arbete tror vi att du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt. Du tar initiativ och är en lagspelare som presterar bra resultat tillsammans med andra. Du behöver kunna hantera att jobba under tidspress kortare perioder.

För denna tjänst kräver vi erfarenhet från hissbranschen. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du behöver även ha B körkort. Kanske arbetar du idag som hissmontör men vill utvecklas i en annan tjänst där du har nytta av din kunskaper?

Som person ser vi att du är målinriktad, har hög motivationsnivå, bra social kompetens och är serviceinriktad.

Vi arbetar med att få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 13 aug (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.