ACCOUNT MANAGER / TEKNISK SÄLJARE

ACCOUNT MANAGER / TEKNISK SÄLJARE

Göteborg, Sverige

Reference No: 10269

Vad söker vi?
Vi är i en expansiv fas och för att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling så söker vi en Account Manager för våra kunder inom installation & bygg. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vilka är Hilti?
Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?
Som teknisk säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem. Du trivs lika bra på byggarbetsplats och industrilokal som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden rullar du upp är armarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov.
 • Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
 • Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
 • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
 • Du verkar i Göteborg med omnejd vilket effektiviserar din vardag och skapar balans i livet
I ditt arbete utgår du från hemmet och arbetsdagen spenderas hos kunderna i ditt distrikt. I tjänsten ingår förmånsbil, dator och mobiltelefon. Då närheten till våra kunder och lokal kännedom är viktig för rollen ser vi helst att du är bosatt i eller omkring Göteborg.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sverigesbästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästaarbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:
 • Har ett stort driv och tycker det är genuint roligt att vara i en säljande roll.
 • Uppskattar att ingå och utvecklas i ett team och arbeta mot gemensamma mål.
 • Har erfarenhet från branschen och/eller ett tekniskt intresse.
 • Har stor social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på arbetsplats.
 • Har en god kommunikationsförmåga och är strukturerad, engagerad och målinriktad.
 • Är en driven person som motiveras av utmaningar och att utveckla dig själv.
 • Delar våra grundvärderingar: Mod, Integritet, Teamwork och Engagemang.
 • Innehar B-körkort.
 • Är bosatt i Göteborg med omnejd
Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Max Jönsson, HR-specialist, på 072-5711338 och vi frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Blidberg, regionchef, på +46 730487013

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

"Hur ska jag kunna sälja motordrivna verktyg? Jag har aldrig borrat ett hål i hela mitt liv! Det var det jag tänkte när jag började jobba på Hilti, men så är det ju inte. Det handlar om att utveckla sina starka sidor och att bli belönad för att man gör ett riktigt bra jobb."
 • James, kundservicemedarbetare (säljavdelningen)
Mer info
Kontaktperson Max Jönsson
Telefon 072-5711338
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hilti.se/
Sista ansökningsdag 19 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.