COO till High Mind AB

COO till High Mind AB

High Mind är specialister på kreativa och visuella produktioner med volym. Många av våra kunder är de största aktörerna inom retail och e-com. Vårt erbjudande omfattar allt inom fotografering, filmproduktioner och alla tillhörande tjänster. Vi tror på effektivitet med bibehållen hög kvalitet. Vi ser till våra kunders behov och vår ambition är att skapa långsiktiga, nära relationer

Vi har sedan starten för drygt 5 år sedan haft stark tillväxt med fin lönsamhet och vi vill nu utöka vårt kompetenta team med dig som är en erfaren ledare och vill vara med och lyfta oss till nästa nivå.

Läs mer om oss på www.highmind.se

Rollen
Ditt ansvar är att synka verksamheten, identifiera flaskhalsar och maximera effektiviteten. Det innebär att planera och belägga uppdragen med fotografer och därigenom säkerställa leveransen ut mot kund. Du jobbar operativt i ledarskapet med att coacha, stötta och motivera medarbetarna och ge dem förutsättningar att lyckas i sina roller. Rollen som COO är placerad i våra fina studios på Eriksberg i Göteborg och rapporterar till VD som du har ett nära samarbete med.

I rollen ingår fyra huvudsakliga ansvarsområden:
  • Personalansvar för bolagets fotografer samt städ/stryk, totalt nio personer som du jobbar nära och tillsammans med
  • Produktionsledning vilket innebär att hålla produktionsmöten, leda teamet och följa upp så tidsramar hålls. I ansvaret ingår även att titta på förbättringspotential i produktionen
  • Projektledning i större projekt där du aktivt leder produktionen då det krävs ett större inslag av koordinering och sammanhållning för att få det att flyta
  • Övergripande ansvar som kundansvarig vilket innebär att du tar emot nya förfrågningar, skickar offerter, håller kunden informerad och följer upp
Din profil
Du har ett par års erfarenhet av att vara en närvarande ledare för kreativa personer och är van att ha mycket kundkontakt. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av att planera och koordinera en operativ verksamhet och vi ser det som en stor fördel om du kan branschen och förstår vad det innebär att driva kreativ produktion. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person är du nyfiken och prestigelös och har ett intresse för såväl affärer som människor. Du har god organisations- och planeringsförmåga och triggas av att nå uppsatta mål samt att inspirera dina medarbetare till att göra detsamma. Du har förmågan att bygga starka relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Din servicekänsla smittar av sig på din omgivning och du får ofta höra att din positiva attityd gör att kunderna kommer tillbaka.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en familjär stämning med trevliga och kreativa kollegor. Om du trivs i en föränderlig miljö kommer du känna dig som hemma hos oss. Vår organisation är platt och nyfikenhet och en vilja att prova sig fram har varit företagets framgångskoncept.

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny-Ann Löfgren, jenny-ann.lofgren@wise.se eller Martin Jerrskog, martin.jerrskog@wise.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval och hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.