Drifttekniker till Higab, Göteborg

Drifttekniker till Higab, Göteborg

Som drifttekniker tillhör du drift- och serviceenheten på förvaltningsavdelningen och rapporterar till drift- och servicechefen. Du ska verka för ett gott inomhusklimat i våra fastigheter och med stort kundfokus ansvara för problemlösning. Du är teknikgruppens expert på inomhusklimat, energifrågor och optimering av tekniska system för en god driftsekonomi. Du genomför och följer upp energieffektiviserande åtgärder samt är delaktig i planering och utförande av underhåll. Du samverkar med övriga drifttekniker inom drift- och serviceenheten för att stötta och gemensamt bidra till att Higab tillsammans med energiingenjören når sina energimål. För att nå hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra servicetekniker, drifttekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder
Higab erbjuder ett intressant och omväxlande arbete, fullt av både utmaningar och möjlighet att arbeta med Göteborgs mest kända och karaktäristiska hus. Higab har ett mycket varierat fastighetsbestånd med en stor del kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer.

Drift- och serviceenheten består av drygt 20 duktiga servicetekniker, drifttekniker och tekniska förvaltare. Förutom samarbete i teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst fastighetsförvaltare och projektledare.

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med engagerade kollegor där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi uppmuntrar personlig utveckling inom bolaget.

Kvalifikationer och bakgrund
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift av fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team samt god kunskap om digitala styrsystem. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, social kompetens och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 april 2019. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson, 0735-00 13 87 eller e-post sabina.svensson@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kulturhistoriskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 90 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². För mer information besök higab.se