HiFi Klubben söker säljare med intresse för musik och teknik.

HiFi Klubben söker säljare med intresse för musik och teknik.

HiFi Klubben rustar upp inför framtiden och med detta söker vi personal till våra avdelningar i Göteborg.

Vad söker vi.
Vi söker flera deltid och helgpersonal till våra butiker på Skånegatan och Frölunda Torg. Tjänsterna vi söker är butiksförsäljare samt även kundtjänstmedarbetare.

Om tjänsterna och dina arbetsuppgifter som anställd hos oss.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta hand om kunderna och leverera en högklassig service samt ge råd till kunderna kring produkter som matchar deras behov. Du kommer hos oss ta emot kunden och vägleda den genom våra produkter för att till slut hitta rätt för kundens behov. Vi inriktar oss enbart mot ljud och bildprodukter och vi erbjuder dig en hög utbildning för din kompetens inom detta område. Tjänsterna passar dig som trivs med att arbeta mot kund och har ett brinnande intresse för våra produkter. Du arbetar med team som alltid sätter kunden i fokus.

Din profil Butikssäljare:
Vi söker dig som brinner för försäljning och har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder. Som person tror vi att du har ett gott affärssinne och gillar att driva försäljningsprocesser framåt. Vi ser också att du som sökande till denna roll är öppensinnad, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team tillsammans med andra.

Din profil Kundtjänstmedarbetare:
Vi söker dig som har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder över telefon och mail. Som drivs av att hitta lösningar till att göra en kund nöjd.

Dina viktigaste personligheter är:
  • Fungerar i ett team som alltid strävar framåt
  • Stort intresse för våra produkter
  • Älskar kundkontakt och alltid vilja ha nöjda kunder

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsterna, följ länken från hemsidan nedan.

Skicka ditt CV och personliga brev till Peter.svedborg@hifiklubben.se
Mer info
Kontaktperson Peter Svedborg
Email Mejla Peter Svedborg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hifiklubben.se/jobba-i-hi-fi-klubben/
Sista ansökningsdag 5 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket för pengarna ända sedan 1982
Det har alltid handlat om kärlek till musiken, den ultimata ljudupplevelsen och att göra en bra affär. Vi säljer därför bara handplockade produkter som låter mer än de kostar, oavsett om det handlar om budgetklassen, kompromisslös High End eller eleganta designlösningar.