Butikssäljare / Kundtjänstmedarbetare

Butikssäljare / Kundtjänstmedarbetare

HiFi Klubben söker personal med intresse för musik och teknik

Vad söker vi

Tjänsten vi söker innefattar båda butiksförsäljning samt kundtjänst där tjänsten viarieras beroende på säsong under året.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter som sälj/kundtjänsmedarbetare
Som butikssäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta hand om kunderna och leverera en högklassig service samt ge råd till kunderna kring produkter som matchar deras behov. På kundtjänst kommer du främst vägleda våra kunder till köp samt support av våra produkter.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta med teknik och har ett brinnande intresse för våra produkter. Du arbetar med team som alltid sätter kunden i fokus.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder. Som person tror vi att du har ett gott affärssinne och gillar att driva försäljningsprocesser framåt. Vi ser också att du som sökande till denna roll är öppensinnad, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team tillsammans med andra.

Dina viktigaste personligheter är
  • Fungerar i ett team som alltid strävar framåt
  • Intresse för våra produkter
  • Försäljning med mål på nöjda kunder
Urval och intervjuer kommer ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta nedanstående kontaktperson. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Skicka ditt CV och personliga brev till Peter.svedborg@hifiklubben.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hifiklubben.se/jobba-i-hi-fi-klubben/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycket för pengarna ända sedan 1982
Det har alltid handlat om kärlek till musiken, den ultimata ljudupplevelsen och att göra en bra affär. Vi säljer därför bara handplockade produkter som låter mer än de kostar, oavsett om det handlar om budgetklassen, kompromisslös High End eller eleganta designlösningar.