Ekonomiassistent till Hexatronic Group, Göteborg

Ekonomiassistent till Hexatronic Group, Göteborg

Om tjänsten som ekonomiassistent
I rollen som ekonomiassistent ingår du i ett team på fem personer där du kommer att stötta två av teamets bolagsekonomer med den löpande bokföringen.

Du erbjuds en varierande tjänst med arbetsuppgifter såsom:
  • Registrering och matchning av varufakturor och kostnadsfakturor
  • Bokföring av in- och utbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Förbereda och skicka betalningar
  • Administrering av uppgifter till Intrastat
  • Moms och skattedeklarationer
  • Upplägg av leverantör
  • Upprättande av kontoavstämning och månadsbokslut, samt avstämning mot koncerninterna bolag
  • Övrig support till verksamheten
Vem är du och vad du får
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet i motsvarande roll med kund- och leverantörsreskontra. Du har tidigare varit behjälplig i bokslutsarbete och trivs i en servicenära roll.

Vi erbjuder en internationell miljö med många kontaktytor inom organisationen. Du behöver därför trivas i en kommunikativ roll och vara flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift. Du har en nyfikenhet och ett driv och ser fram emot att få växa i rollen.

De senaste åren har vi varit med om en otrolig tillväxtresa och vi har fortsatt stark tillväxt i sikte. Samtidigt som du lockas av möjlighet att få utvecklas i en snabbt växande koncern så trivs du i en familjär kultur i ständig förändring och med korta beslutsvägar. På vårt kontor i Göteborg är vi 15 medarbetare som stöttar och hjälper varandra utan prestige. För att trivas hos oss tror vi att du är en öppen, framåt och flexibel person som tycker om förändring.

Vi är stolta över att skapa hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. Du också? Skicka in din ansökan snarast enligt nedan.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Hexatronic Group med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand 072- 333 01 49, frida.lindstrand@jerrie.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är den 26 juni, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, producerar marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik. Hexatronic verkar på en global marknad och kunderna är företag inom telekombranschen som till exempel operatörer, telekomföretag, nätägare, distributörer samt systemintegratörer.

Koncernen som består av ca 50 bolag har sitt säte i Sverige med egna försäljningskontor och/eller dotterbolag i Sverige, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Italien, Finland, Kina, Storbritannien, Nya Zeeland, Australien och USA.

Hexatronics aktie är listad på Large Cap Nasdaq Stockholm. Bolaget har ett börsvärde på ca 17,5 miljarder kr och 1 300 medarbetare. Moderbolag Hexatronic Group AB (publ) med koncerngemensamma funktioner för ledning och ekonomi är placerat i centrala Göteborg och har ca 15 anställda. För mer information, se www.hexatronicgroup.com