Säljare inom event och media till Hexanova Media Group, Göteborg

Säljare inom event och media till Hexanova Media Group, Göteborg

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker Event- och mediasäljare

med nationell inriktning


Hexanova Events är en del av Hexanova Media Group och arbetar i första hand med kongresser, mötesplatser och utställningar kopplat till dessa. Hexanova Events är en betydande aktör inom mötesbranschen och tongivande på området kongresser riktade till landets offentliga sektor. Behovet av att verkligen nå ut, skapa förståelse för den egna verksamheten samt de produkter och tjänster som erbjuds marknaden är enormt.

Arbetsbeskrivning

Rollen som säljare hos oss passar den som självständigt vill driva och utveckla kundrelationer. Dina uppgifter innebär att du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och erbjuder dem marknadens främsta kommunikationslösning riktad till landets kommuner, regioner och statliga myndigheter. Du utgår från kontoret i Göteborg.

"Bolaget har en god tillväxt och jobbar med klara och tydliga visioner som utvecklar såväl verksamheten som våra medarbetare. Vi känner att vi befinner oss på en spännande resa mot nya mål, en resa som vi gärna ser att just Du vill vara med på."

Arn Omanovic, Försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos Hexanova på https://career.masterhelp.se/hexanova

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll som säljare på Hexanova Events där får du arbeta med några av marknadens mest efterfrågade mötesplatser och hela vår kommunikationsplattform. Din säljroll innebär i första hand kontakt med leverantörer till landets i särklass största marknad, den offentliga marknaden. Vi startar upp din tjänst med en dryg veckas onboarding och därefter erbjuds du löpande coachning av Arn.

Du ingår i ett inspirerande och målfokuserat team. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där den målinriktade säljaren har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av såväl en grundlön som en generös provisionsdel. Möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning finns.

Din profil

Som säljare hos oss bör du vara inlyssnande men inte sakna förmågan att styra mot avslut. Vi ser att du är en social och utåtriktad person med en fallenhet för att skapa såväl snabba avslut som goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv att sälja och göra affärer, är målmedveten och resultatorienterad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en god känsla för detaljer. Självklart trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Oavsett erfarenhet erbjuder vi dig utbildning och verktyg för att lyckas.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav
Välkommen med din ansökan!
Hexanova Media Groupstartade 1992 och är idag ett media- och kunskapshus bestående av tre dotterbolag Hexanova Events, med inriktning på större möten och kongresser, såsom e-förvaltningsdagarna och offentlig chef, PR & MORE med inriktning på strategisk media och kommunikation samt Education & More med fokus på kurser, föreläsningar och talarförmedling. Tillsammans utgör vi en naturlig partner för såväl företag, myndigheter och ideella organisationer som alla är en del av vår kundbas.

Sökord: försäljning, sälj, säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, event, regionsäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!