Gruppchef Fastighetsdrift Hestia Göteborg

Gruppchef Fastighetsdrift Hestia Göteborg

Sökord: fastighetsbranschen, fastighetsteknik, fastighet, drift, driftchef, driftledare, fastighetsdrift

Till Hestia i Göteborg söker vi en ledare som älskar att jobba med fastigheter, teknik, människor och service.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att möta intressanta och nöjda kunder, en mix av teknisk komplexitet samt nyfikna och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans. Vi jobbar med ständig utveckling av vår personal och det finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

Vår inriktning är kommersiella fastigheter, där vi verkar inom affärsområdena fastighetsdrift, teknisk och ekonomisk förvaltning samt Asset Management. Våra kunder väljer oss utifrån kvalitet, förtroende och långsiktighet i relationer. Vi jobbar likt en fastighetsägare i våra uppdrag och tillämpar inte tilläggsfakturering.

Om tjänsten
I rollen som Gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team av drifttekniker och fastighetsskötare och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Du rapporterar till Regionchefen och deltar i driftverksamhetens ledningsgruppsarbete, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka. Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg, men arbetsområdet är Västra Götaland.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbestånd
  • Att coacha och stötta ditt team och medarbetare
  • Personalansvar för fem medarbetare
  • Ansvar för fastighetsdriftens kostnadsbudget
  • Leveransansvar/ kundansvar
  • Administration, fakturering och rapportering
  • Vid behov utbilda medarbetare
  • Vid behov täcka upp vid frånvaro
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet och mycket goda kunskaper inom teknisk drift av kommersiella fastigheter (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, sprinkler och brandlarm). Kanske har du en ledande roll i dag eller så ser du det som ett spännande nästa steg inom din yrkesbana. Du är lyhörd och kommunikativ och har viljan och förmågan att leda och att få människor att utvecklas.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig att arbeta i olika system. Vi ser också att du har erfarenhet från fastighetstekniska system och ärendehanteringssystemet Mobigo eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Hestia med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Pauli, via josefin.p@isakssonrekrytering.se eller 072-164 55 62. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (8 dagar kvar)