Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Vill du vara med i Sveriges vassaste fastighetsförvaltarteam?!

Vi söker nu en kollega till vårt kontor i Göteborg med flera års erfarenhet av kommersiella fastigheter och/eller köpcentrum.

Flexibilitet, Öppenhet och Kompetens är de värdeord som beskriver oss bäst, vill du veta mer så besök vår hemsida: www.hestia.se

Vi söker dig med erfarenhet av både teknisk och kommersiell förvaltning.

Beskrivning av rollen

I rollen som förvaltare som ingår i Region Sydväst har du ett helhetsansvar för fastighetsbeståndets tekniska, ekonomiska och kommersiella förvaltning. Du är i direktkontakt med fastighetsägare och hyresgäster i Stockholm med omnejd och i ditt ansvar ingår bland annat;
  • Budgetansvar, resultat och rapportering
  • Proaktivt arbete för effektivt lokalutnyttjande
  • Se till att lagar och förordningar följs
  • Bevaka att myndighetsbesiktningar utförs i tid
  • Upphandling och uppföljning av anlitade konsulter och entreprenörer
  • Hyresgästanpassningar och planerat underhåll i fastigheterna
Du ingår i ett team av drygt 25 förvaltare (över hela Sverige) och rapporterar till regionchefen.

Din bakgrund

Vi söker dig med högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom teknik/ekonomi/juridik med inriktning mot fastigheter samt några års erfarenhet av kommersiell förvaltning. Du har god insyn i den lokala fastighetsmarknaden, dess aktörer och ett stort nätverk.

Din personlighet

Hestia är ett värderingsstyrt bolag där hängivna medarbetare bidrar till våra värderingar; Öppenhet, Flexibilitet och Kompetens. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas söker vi dig som är självgående, ansvarstagande och resultatfokuserad. Du är kommunikativ och har ett lösningsfokuserat perspektiv som bidrar till goda och långsiktiga kundrelationer.

Övrigt

Vi vill att våra medarbetare ska trivas i Hestia och vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tillhörande arbetsmarknadsförsäkringar och tjänstepension, skräddarsyr utbildningsbehov och bekostar friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Den lediga tjänsten är placerad vid Hestias kontor i Göteborg, resor inom regionen förekommer. För mer information vänligen ring vår regionchef Peter Arlinder på telefon 076-147 03 70, eller personalchef Per Quant på telefon 070-590 11 03.

Tjänsten ska tillsättas så snart det är möjligt. Därför sker urval och intervjuer och annonsen ligger kvar till dess att tjänsten är tillsatt.

Välkommen med din ansökan!

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.