Vi söker montör till region Göteborg

Vi söker montör till region Göteborg

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete.
Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har
Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 6 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder.


Rollöversikt
Vi på Heras söker nu en ny montör till vår region i Göteborg. Att arbeta som montör hos oss innebär ett fysiskt och fritt arbete där din arbetsplats varierar beroende på vart projekten befinner sig i Västsverige. Tjänsten är heltid och du utgår tillsammans med en kollega från kontoret i Gunnilse.

Vi letar efter dig som
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete, att arbeta utomhus samt har stor ansvarskänsla och är noggrann.
Erfarenhet av stängselmontage, entreprenadarbete är önskvärt och det är meriterande om du har BE körkort. B körkort är dock ett krav. Vi lägger stor vikt vid att du har lätt att lära, vill bidra till gruppen, är ordningsam och noggrann. Grundläggande kunskaper i det engelska språket är det ett krav. För att trivas hos oss tror vi att du som söker är ansvarstagande, prestigelös, flexibel, positiv och vill vara del av en gemenskap.

Som montör kommer du att arbeta med:
  • Uppsättning av områdesskydd
  • Fysiskt tunga arbetsuppgifter som till exempel gjut och grävningsarbete
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra produkter
Vad kan du erbjuda Heras?
  • Kunskap inom vårt arbetsområde
  • Glädje och entusiasm
Vad kan Heras erbjuda dig?
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas
  • Att vara del av en trevlig gemenskap

Hur ansöker du?
Skicka in din ansökan till ansokningar@heras.se och märk ämnesraden med Montör GBG.

Låter detta som en intressant möjlighet så tveka inte att söka då vi kommer ha ett löpande urval.

Tilläggsinformation:
Är du försäljare av diverse tjänster undanber vi oss din kontakt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.heras.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 70 år har Heras levererat teknisk säkerhet i form av områdesskydd till handel, industrier och flygplatser över hela Europa. Vi står för tillverkning, försäljning, montering och service på våra produkter och sysselsätter idag över 1200 personer internationellt, varav 100 kommer att bli dina kollegor i Sverige!

Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra - i vått och torrt.