Trädgårdsarbetare till Hemfrid i Göteborg

Trädgårdsarbetare till Hemfrid i Göteborg

Just nu söker vi på Hemfrid ytterligare en kollega som Trädgårsarbetare till vårt nystartade affärsområde Trädgårdsservice!

Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det kanske just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om oss

Hemfrid är Sveriges största företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, fönsterputs, barnpassning, flyttservice och mycket annat. Vi ser till att våra kunder kan få en enklare vardag. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi finns även i Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Som trädgårdsarbetare kommer du utföra diverse trädgårdsuppgifter, så som exempelvis beskära häckar och träd, klippa gräsmattor, bekämpa mossa och rensa ogräs hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team och ha ett nära samarbete med teamets trädgårdsmästare. Tillsammans med trädgårdsmästaren har ni ansvar för att våra kunder får önskad service utifrån planerad skötsel för deras förbättrad utemiljö. Mestadels kommer engångsuppdrag att förekomma i tjänsten, men till viss del även återkommande kunder utifrån våra kunders efterfrågan.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som är en initiativrik och ansvarstagande teamplayer. Vidare tror vi även att du är noggrann och punktligt, samt har ett stort intresse för trädgård och skötsel av utemiljöer.
  • Har erfarenhet av trädgårdsarbete eller motsvarande typ av parkskötsel
  • Har stort intresse för trädgård och vill ge våra kunder kvalité och service
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har B-körkort, men inget krav
  • Meriterande om du har erfarenhet av trädbeskärning
En självklarhet är såklart att du trivs i naturen och att jobba i alla väder. Du är inte rädd för att hugga i och lägger gärna ner extra energi och tid där det behövs.

Vi erbjuder
  • Säsongsarbete, med arbetstid förlagd vardagar mellan 08-17.
  • Kollektivavtal
  • Gratis mobilabonnemang
  • Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag
Låter detta som en drömtjänst för dig?

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast.
Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalia Dusant (rekrytering@hemfrid.se).

Vi ser fram emot din ansökan, välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (24 dagar kvar)