Site Manager/Platschef

Site Manager/Platschef

Site Manager/Platschef

Vi bemannar för ett av Sveriges största företag inom Infraservices som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. Enheten ansvarar även för kompetenscenter som erbjuder aktuella utbildningar om gällande regler och riktlinjer för arbete på väg.

Det är ett stort behov av våra tjänster så nu behöver vi förstärka vår grupp med ytterligare en platschef.

Rollen hos oss
 • Säkerställer att depåns personal arbetar i företagets arbetsplattform.
 • Påverka, kontrollera depåns intäkter och kostnader för att uppnå minst målsatt lönsamhet.
 • Inför överordnad chef ansvara för resultatet i depån.
 • Leda, planera och ansvara för produktionen i aktuella projekt.
 • Gentemot överordnad chef svara för genomförande av identifierade åtgärder för risker och möjligheter samt rapportera status för dessa.
 • Medverka till och tillse att depån följer ”Way of Working”.
 • Ansvara för säkerställande av god arbetsmiljö på depån och i projekten genom att följa gällande lagstiftning och företagets arbetsmiljöinstruktion.
 • Reagera och agera vid farliga situationer - TIMEOUT.
 • Ansvara för attest och riktighet i underställd personals löner.
 • Ansvara för erfarenhetsåterföring i anbudskeden.
 • Genomföra arbetsberedningar och delegera arbetsuppgifter för att skapa engagemang.
 • Vidta åtgärder för att uppnå egna personliga mål som överenskommits med närmaste chef.
 • Genom ett medskapande förhållningssätt bidra till sin egen och gruppens utveckling i enlighet med målen för verksamheten.
Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha god vana av att leda och planera arbete i trafikmiljö och ha ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Du är flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror även att du är en självständig person som gärna tar initiativ och även har en förståelse för säljaktiviteter i dig. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service även under högt tempo. Du behöver trivas med att arbeta självständigt men förväntas även bidra in i en större grupp samt leda personal i de tilldelade projekten.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg och tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten kan arbete på oregelbundna arbetstider förekomma. Tjänsten är en bemanning på visstid 6 månader eller mer.

Vi erbjuder

Här på erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare, Åsa Alvetjärn på asa.alvetjarn@helpman.se eller via telefon på 070-740 25 99.

Helpman är sedan starten en av de ledande aktörerna på marknaden när det gäller bemanning och rekrytering inom byggbranschen.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.