Arbetsledare

Arbetsledare

Arbetsledare till ett företag inom Infraservices (väg)

Arbetsledare

För ett av Sveriges största företag inom Infraservices som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. Enheten ansvarar även för kompetenscenter som erbjuder aktuella utbildningar om gällande regler och riktlinjer för arbete på väg.

Det är ett stort behov av våra tjänster så nu behöver vi förstärka vår grupp med ytterligare en arbetsledare.

Rollen hos oss

Som arbetsledare blir dina arbetsuppgifter att arbeta med planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt. Du ansvarar för dina egna uppdrag och du driver och leder uppdragen genom våra medarbetare och underentreprenörer.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha god vana av att leda och planera arbete i trafikmiljö och ha ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Dina egenskaper

Du är flexibel, engagerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du trivs när tempot är högt och kan prestera resultat tillsammans med andra. Vi tror även att du är en självständig person som gärna tar initiativ och även har en sälj-ådra i dig. Vi söker dig som är en problemlösare med god förmåga att leverera bra service även under högt tempo. Du behöver trivas med att arbeta självständigt men förväntas även bidra in i en större grupp samt leda personal i de tilldelade projekten. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och kunskap i CAD är meriterande.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg och tillträde sker enligt överenskommelse. I tjänsten kan arbete på oregelbundna arbetstider förekomma. Tjänsten är en bemanning i första hand.

Vi erbjuder

En plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår rekryterare Åsa Alvetjärn på asa.alvetjarn@helpman.se eller 070-740 25 99.

Vilka är vi?

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad.

Vi finns även på LinkedIn (Helpman Entreprenad)!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.

För att söka till tjänsten:

Klicka på "ansök" och registrera din intresseanmälan.

Välkommen in med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.