Strategisk Account Manager mot industrin

Strategisk Account Manager mot industrin

Då Henrik efter 22 år väljer att gå vidare i karriären erbjuds du nu en spännande roll som Strategic Account Manager på Hedson Technologies. Lockas du av att arbeta lösningsorienterat inom olika industrier hos ett entreprenöriellt bolag så är det här rätt roll för dig!

Hedson är en ledande leverantör av högklassiga system för härdning, lyftning och rengöring till bilverkstäder och industriföretag över hela världen. Syftet med alla Hedson-lösningar är att erbjuda hög produktivitet och prestanda samt spara tid och energi.

Som Strategic Account Manager hos oss på Hedson ansvarar du för att utveckla våra befintliga nyckelkonton, samt identifiera och bearbeta nya kunder i Norden. I den här rollen arbetar du konsultativt med kunder inom tillverkningsindustrin, främst fordonsbranschen. En av dina främsta styrkor är att skapa kontakt och att bygga långsiktiga relationer. Du är rådgivande, strategisk och lösningsorienterad i nära samarbete med dina kunder. Du arbetar tätt med ett serviceinriktat och kunnigt innesäljarteam och rapporterar direkt till Affärsområdeschefen.

VI ERBJUDER
  • En viktig och strategisk, nordisk roll i ett nytänkande, lönsamt bolag i tillväxtfas
  • Ett utvecklings- och säljorienterat företag arbeta på en spännande marknad med ledande premiumprodukter
  • En utvecklande yrkesvardag med nyckelkundsansvar och stor frihet
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
Vi söker dig med stort affärsfokus och som värdesätter långsiktiga kundrelationer. Du är van vid att skapa resultat genom handlingskraftig, effektiv och strukturerad bearbetning av kunder och prospects.

Som person är du social och utåtriktad, initiativrik och resultatorienterad. Du är van att agera självständigt, samtidigt van att samarbeta med olika funktioner inom företaget.

Vidare ser vi gärna att du har:
  • Minst 5 års dokumenterad säljerfarenhet av kapitalvaror, gärna mot fordonsbranschen
  • Vana att arbeta konsultativt och lösningsfokuserat och drivs av att skapa starka, långsiktiga relationer
  • Stort tekniskt intresse/erfarenhet
  • Vana att kommunicera på engelska då vi är en internationell koncern
Vår värdering är - Performance above all. Delar du vår inställning, ansök redan idag.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723 - 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

[Sökord:säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 26 mars (3 dagar kvar)