Verkstadschef

Verkstadschef

Om rollen

Vi söker en verkstadschef till vår bilverkstad i Grimbodalen. Som verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften av verkstaden. Du har det övergripande ansvaret att skapa en effektiv och trygg arbetsplats genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner, samt vara delaktig i det dagliga arbetet. En viktig del i tjänsten handlar om skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet.

I rollen ingår omsättnings, beläggnings- och resultatansvar för verkstaden och att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal. Mycket fokus ligger på ledarskapet och ansvar för ledning och fördelning av arbetet, resurs- och kompetenssäkring, utveckling - till att upprätta hålla en trygg och regelmässig arbetsmiljö. Du har också ansvar för kapitaltillgångar såsom bilar, verktyg, utrustning och maskiner.

Vår verkstad hanterar bilmärkena Fiat, JEEP, Dodge och RAM. Du har fullt personalansvar för en grupp kompetenta och duktiga medarbetare som består av 4 mekaniker och 2 tjänstemän och du rapporterar till Platschefen på anläggningen.

Din profil

Du som söker skall vara motiverad av utmaningar och att driva verksamhet och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. För att lyckas i rollen som verkstadschef bör du ha en fordonsteknisk utbildning i grunden och flera års erfarenhet från fordonsbranschen. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av en chefsroll och meriterande är om du också tidigare varit verkstadschef.

Stor vikt läggs vid din personlighet, och det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet. Du drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla.Vidare har du goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om Du har kunskaper i affärssystemet Kobra.

Innehav av B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Sysselsättningsgraden är heltid med såväl fast som prestationsbaserad lön.

Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson William Andreasson
Telefon 0702-514 577
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.