Transportbilssäljare

Transportbilssäljare

Om rollen

Vi söker nu efter ytterligare en duktig och driven transportbilsäljare till vår anläggning i Hisings Kärra. Ditt uppdrag blir att bearbeta företagsmarknaden och skapa nya affärsmöjligheter genom uppsökande verksamhet där du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. Du äger hela processen, från kundmötet till avtalsskrivning och leverans. Att vara proaktiv och fylla din kalender med kundmöten ser du som en naturlig del av vardagen. Du kommer att sälja lätta transportbilar från ett flertal tillverkare och kommer således att ha en fin produktportfölj med dig ut på fältet. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från företagsförsäljning, alternativt gärna erfarenhet från en roll där du jobbat nära transportbilen såsom hantverkare eller påbyggare. Vi tror att du är van vid säljarbete på fältet och har vana av att boka in möten genom telefon och mail. Du behöver brinna för kundrelationer och ha ett sinne för att skapa nya affärer, vara driven och självgående och ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet.

Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.