Garantiansvarig MG

Garantiansvarig MG

Hedin MG Sweden startar upp som distributör i Sverige varumärket MG. MG har varit före sin tid sedan den Brittiska biltillverkaren startade produktion i Morris Garages 1924. Nu kan en ny generation välja en bil från detta ikoniska märke. Om designad, elektrisk och redo för framtiden. MG gör eldrift tillgänglig för alla. Den redan beprövade framgången för den 100% elektriska ZS EV och tillkännagivandet av ytterligare hållbara fordon under de kommande åren visar MG: s helhjärtade engagemang för elektrisk mobilitet. MG:s fordon är utformade med europeiska förare i åtanke; varumärket erbjuder hållbara, smarta, funktionella och attraktivt prissatta fordon. MG är utvecklat i företagets designstudio i Shanghai, i samarbete med vår avancerade designstudio i London. MG produceras i Kina och finns redan i flera europeiska länder.

GARANTIANSVARIG MG

I rollen som Garantiansvarig för MG arbetar du på ett nystartat och snabbväxande bolag som revolutionerar bilbranschen. I vårt nystartade företag inom Hedin Group-koncernen - Hedin MG Sweden AB - har vi sikte på att lansera MG som ett helt nytt varumärke inom Hedin Bil och på den svenska marknaden. Uppdraget går ut på att säkra att återförsäljarna får stöd i garantifrågor och att de följer MGs garantiprocess samt har rätt utbildning för att kunna utföra garantiarbeten på MGs produkter. Vi efterlyser Dig som har gedigen erfarenhet inom garantiansvar från bilbranschen och som vill ta nästa steg i karriären och ta chansen att vara med från början på en lång resa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
  • Supportera återförsäljare med utbildning.
  • Förstå och säkra att verkstäderna följer MG:s garantiprocess.
  • Förstå och säkra att verkstäderna arbetar enligt tillverkarens anvisningar.
  • Supportera återförsäljare med garantifrågor.
  • Supportera återförsäljare i tekniska frågor.
  • Supportera återförsäljare med utbildning.
Placering är på Hedin MG Swedens huvudkontor i Sisjön.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet arbete med garantier inom fordonsbranschen. Har du tidigare arbetet med att styra upp processer och rutiner runt garantiarbeten är detta en merit. Du behöver vara bekväm i att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska, samt ha förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du behöver ha god vana att arbeta med telefon och mail som arbetsredskap samt goda datakunskaper.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt:
  • Kunna kommunicera och skapa goda relationer med både återförsäljare och medarbetare.
  • Ha en god administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Kunna arbeta mål- och utvecklingsinriktat.
  • Bidra till en trivsam laganda, en väl fungerande arbetsplats samt att arbeta efter Hedin Groups visioner och kärnvärden.
Låter detta spännande och som nästa steg för dig? Då ska du ansöka redan idag!
Mer info
Kontaktperson Tomas Ernberg
Telefon 0317900092
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Servicerådgivare, Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.