Ombordansvarig med växlingstjänst Göteborg

Ombordansvarig med växlingstjänst Göteborg

SOA Ombordansvarig med växlingstjänst Göteborg

Om du har servicekänsla ända ut i
fingerspetsarna, är säkerhetsmedveten och gillar att resa? Då skall du läsa vidare.

Vi söker SOA Särskilt Ombordansvarig – ombordpersonal med placering i Göteborg.

Som SOA Särskilt Ombordansvarig har du ansvar för att våra resenärer får en säker och trygg resa. Du ansvarar för att ge utmärkt service, biljettvisering och information under resan. Du har också ansvar för ordningen ombord, vilket innefattar att hålla rent och snyggt under färdens gång. Du har ett stort trafiksäkerhetsansvar som bland annat inkluderar att dörrarna stängs säkert och i rätt tid, i samband med på-och avstigning vid plattformen. Du ansvarar för avgångssignalering, att tåget kommer iväg säkert från stationerna. Du ansvarar för växling av vagnar. Arbetet är bitvis fysiskt krävande då växling av passagerarvagnar görs på bangården.
Företagsspecifik utbildning hålls de första månaderna.

Vem är du?

Vi tror att du är en person som
gillar utmaningar och inte är rädd för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är ansvarstagande och ordningsam samt sätter säkerheten främst. Att du gillar att ge service på en hög nivå ser vi som en självklarhet. Arbetstempot är tidvis högt, därför är det viktigt att du har god stresstålighet.

Du trivs med att arbeta självständigt, du är kommunikativ samt utrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Tidigare erfarenheter av kundservice och/eller trafiksäkerhet är meriterande. I och med förekomna arbetsuppgifter, råder gällande myndighetskrav på hälsokontroll och yrkespsykologiska tester.

Du ska helst kunna uppvisa yrkespsykologiskt test och hälsokontroll, vi kan vara behjälpliga med detta:

Våra tåg rullar veckans alla dagar året runt, vilket innebär att arbetet inkluderar skifttjänstgöring och helgarbete samt övernattning på annan ort. Då arbetstiderna går utanför kommunaltrafiken behöver du på ett obehindrat sätt kunna ta dig till arbetet.

Hector Rail omfattas av Kollektivavtal Branschavtal Spårtrafik

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar månadslön. Även timanställning kommer kunna erbjudas. Tillträde enligt överenskommelse.

Som en del av våra förmåner har vi friskvårdsbidrag 3500kr/år och receptbelagda mediciner upp till högkostnadsskydd.

Mer information om Hector Rail finner du på www.hectorrail.com.

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig själv till: jobrequest@hectorrail.com.

Ange "Ombordpersonal Göteborg" i ämnesraden.

Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christine Thorsen
Email Mejla Christine Thorsen
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hectorrail.com
Sista ansökningsdag 8 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hector Rail grundades 2004 och ägs sedan 2020 av Ancala European Infrastructure Fund II. Bolaget är Skandinaviens största privatägda tågoperatör för godstransporter och erbjuder tågtransporter till kunder inom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, hållbara, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. Hector Rail kör systemtåg för godstransport samt dragtjänster för passagerartrafik och har en bred affärsportfölj med miljövänliga transporter och tjänster; tunga transporter med bland annat stål, malm, trä och sten, intermodala transporter och chartertåg för passagerartrafik samt dragtjänster, vagnar och växling. Hector Rail är ett modernt företag med effektiva processer och tekniska lösningar med medarbetare som har hög kompetens och ett starkt kundfokus. Hector Rail är en stark röst i järnvägsbranschen!