Är du nästa fältsäljare för HARMAN runt Göteborg och Malmö?

Är du nästa fältsäljare för HARMAN runt Göteborg och Malmö?

Vi söker en fältsäljare för HARMAN i Sverige, som vill vara med och förbättra shoppingupplevelsen i detaljhandeln. Du kommer att vara ambassadör för de två ledande ljudmärkena JBL och Harman Kardon och i nära samarbete med Harmans huvudkontor i Norden kommer du att arbeta för att öka medvetenheten, synligheten och försäljningen av HARMAN produkter hos återförsäljare på den breda marknaden.

HUVUDANSVAR
HARMAN fältsäljare har olika nyckelfunktioner och -ansvar inom säljstöd, leveranshantering, utbildning av butikspersonal, merchandising och rapportering. I arbetsuppgifterna ingår följande:
 • Öka medvetenheten genom utsedda kanaler och se till att HARMAN produkter och tjänster marknadsförs aktivt i detaljhandeln.
 • Sprida produktinformation till detaljhandelskanaler genom utbildning av säljpersonalen.
 • Öka försäljningen i nyckelbutiker genom att finnas på plats när det är mest folk i butikerna.
 • Bygga relationer med chefer och nyckelpersoner i butikerna - inklusive deltidsanställda.
 • Se till att HARMAN produkter alltid når ut maximalt, med större utrymme på hyllorna och ökad marknadsföring där så är möjligt.
VEM ÄR DU?
Vi söker någon med följande egenskaper:
 • Erfaren inom detaljhandel och konsumentelektronik.
 • Utåtriktad och bra på presentationer och utbildningar.
 • En inspirerande person som har lätt för att övertyga människor.
 • Bra på att bygga relationer med interna och externa intressenter.
 • Välorganiserad och kan planera din egen tid och dina dagar effektivt.
 • Har körkort, eftersom du kommer att tillbringa mycket tid på vägarna!
DET HÄR KAN VI ERBJUDA DIG
Ett arbete med hög variation i de dagliga uppgifterna. Ingen dag är den andra lik när du är ute och kör som en av HARMAN fältsäljare. Du kan planera dina dagar och du har chansen att förbättra försäljningen i ditt distrikt. Du kommer att få ett stort nätverk i branschen med stora chanser att utveckla dig själv i yrkesrollen och personligt.

VEM ÄR WaveCrest?
Vi är en väletablerad nordisk detaljhandelspartner som samarbetar med både nationella och internationella kunder. Från våra kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo hjälper vi våra kunder att lyckas med kärnan i deras verksamhet: försäljningen. WaveCrest skapar inspirerande detaljhandels- och varumärkesupplevelser. Vi hittar sätt för kunder att engagera och interagera med märken och produkter. För oss handlar det om att placera kunderna i centrum och hitta beröringspunkter som tillsammans skapar en enhetlig shoppingupplevelse. Vi möter kunderna på deras villkor och skapar upplevelser och engagemang.

INTRESSERAD?
Skicka in din ansökan och din meritförteckning. Vi kommer att genomföra intervjuer kontinuerligt.

OM HARMAN
Harman International (harman.com), ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co, LTD., designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över. Dessa inkluderar bland annat uppkopplade lösningar till bilen samt ljud- och bildprodukter, automatiserade företagslösningar samt tjänster som stödjer sakernas internet. Med ledande varumärken som AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® och Revel® är Harman idag mycket populärt bland ljudälskare och musiker och på arenor världen över. Över 25 miljoner bilar är idag utrustade med Harmans ljud- och infotainmentsystem. Våra mjukvarutjänster driver miljarder mobila enheter och system som är uppkopplade, integrerade och säkra över alla plattformar, från arbete och hem till bil och mobil. HARMAN har idag totalt runt 30 000 anställda i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien. I mars 2017 blev HARMAN ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics.

Om du har frågor, var god kontakta

Jonas Bach
Telefon: +45 60 25 25 84

Sista Ansökningsdag:
25. maj 2021
Mer info
Kontaktperson Jonas Bach
Telefon +45 60 25 25 84
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (15 dagar kvar)