Happident söker en säljare!

Happident söker en säljare!

Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 14 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika "klustermodell" kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med våra dentala produkter och tjänster och ansvara för att utveckla och lyfta försäljningen gentemot kunder inom tandvården i Sverige. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir att identifiera, utveckla, och leda försäljningen via befintliga kanaler, men även att identifiera och etablera nya långsiktiga affärsrelationer. Du utvecklar och genomför försäljningsaktiviteter och deltar i avtalsförhandlingar och offentliga upphandlingar. Som säljare på Happident har du många kontakter, såväl internt som externt. Du är van vid B2B-försäljning, projektledning samt bekväm med att arbeta inom Excel.

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen som säljare är det viktigt att du drivs av att förbättra och effektivisera nya processer. Du är innovativ och drivs av en entreprenörsanda. Du är en självständig person som också trivs med att samarbeta med andra. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa långsiktiga och givande relationer. Vidare har du lätt för att identifiera och utveckla nya idéer som driver organisationen framåt. Vi uppskattar en proaktiv, drivande och lösningsorienterad inställning där det kommer naturligt för dig att söka förbättringsmöjligheter.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom företrädesvis ekonomi/försäljning eller gedigen erfarenhet av projektledning.
  • Gedigen erfarenhet av B2B och B2C försäljning
  • Det är meriterande om du har bakgrund inom tandvårdsbranschen dock inget krav.
  • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Att du har erfarenhet av att jobba inom olika system som exempelvis CRM samt har mycket goda kunskaper inom Officepaketet med fokus på Excel.
  • B-körkort
Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg, det förekommer tjänsteresor och vi erbjuder tjänstebil

Kontaktperson

Sara Awak

Head of HR & Talent Acquisition

sara.awak@happident.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juli 2020 (18 dagar kvar)